AKTUELNO

Glumica je iznenadila sve svojim postupkom.

Sloboda Mićalović, kojoj je T. H. (40) pretila smrću, odlučila je da neće krivično da goni komšinicu koja se navrzla na nju.

Naime, glumica je doživela neprijatnu situaciju kada je sredinom prošle nedele policiji prijavila buku iz susednog stana, nakon čega je komšinica osula paljbu po njoj, pominjala joj mrtvog oca, a potom joj i zapretila.

Mićalovićeva je posle incidenta izjavila da nije zainteresovana za krivično gonjenje T. H., kao i da je toj ženi potrebna pomoć.

- Sloboda je na saslušanju rekla da joj nije bila namera da T. H. odgovara kad je prijavila policiji galamu iz susednog stana. Ona je rekla da je samo želela da se toj ženi pomogne na bilo koji način - kaže izvor koji je upućen u istragu.

Prema njegovim rečima, na osnovu izjave glumice, protiv T. H. neće biti podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti.

PROČITAJTE JOŠ: IZNENADIO SVE OVIM POSTUPKOM: Darko Lazić promenio IMIDŽ! (FOTO)

- Tužilaštvo je naložilo policiji da o detaljima ovog slučaja obavesti Centar za socijalni rad kako bi ova ustanova eventualno preuzela neku brigu o toj osobi. Neophodno je da se razgovara s tom ženom, kao i da se problemi reše na tom nivou s psiholozima i s psihijatrima - dodaje sagovornik.

Pink.rs

#Pretnja

#Sloboda Mićalović

#Ubistvo

#glumica

'