AKTUELNO

I dalje se nagađa o razlozima razvoda poznatih pevača, a sada se sumnja da je do ovoga dovelo i to što više nisu bili bliski ni u kakvom smislu.

Posledniih nekoliko dana po estradnim kuloarima ne prestaje da se priča o Jovani Pajić i Saletu Tropiku, koji su priznali da se razvode posle deset godina dugog braka. U poslednje vreme im nisu cvetale ruže, a sada se pojavila priča da nisu bili intimni skoro godinu dana! To tvrdi izvor blizak paru, koji kaže da je upućen u njihov privatni život.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Njihovi prijatelji su to komentarisali na jednom nedavnom događaju, a neki od njih tvrde da pevački par nije čak imao seks skoro godinu dana! Jednostavno, obaveze i drugi, sitni problemi su se nagomilavali, pa nisu imali vremena za sebe. Uvek je nešto bitnije i važnije, a kada su seli i razgovarali o tome, shvatili su da im je brak zapao u debelu krizu.

Na tu temu su razgovarali i sa stručnjakom kod koga idu već neko vreme, uz čiju pomoć su i shvatili šta je najbolje za njih. Takođe, kao što se pisalo, Saletu je smetao i blizak odnos njegove supruge s Marijom Šerifović, s kojom je Jovana putovala i u Dubai.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs

#Jovana Pajić

#Sale Tropiko