AKTUELNO

Bili su sprečeni, a neki nisu ni znali!

Danas je na Novom groblju održan jednogodišnji pomen legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom, koji je iznenada preminuo 6. decembra prethodne godine. Njegovi najbliži okupili su se kako bi mu odali počast, a na veliko iznenađenje, samo nekoliko kolega se pojavilo u Aleji zaslužnih građana.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Iako je na Džejovoj sahrani bilo mnogo poznatih ličnosti, danas se pojavilo samo njih par. Sada su se neki oglasili i otkrili razloge zbog kojeg nisu došli.

Pevačica Goca Božinovska je otkrila da joj je jako teško palo, što nije mogla da prisustvuje pomenu, ali da je imala veliku želju.

Jako mi teško pada, što danas nisam mogla da dođem da godišnjicu smrti mom velikom prijatelju. Duša me boli. Ceo grad je zatvoren, i to je razlog zbog kojeg danas nisam mogla prisustvovati na memorijalnom skupu. Verujem i da je to razlog, zbog koje i druge kolege nisu mogli doći - rekla je Božinovska.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to i da je Lepa Lukić bila u jako prisnim odnosima sa proslavljenom muzičkom legendom, ona je priznala da nažalost nije ni znala da se danas održava pomen.

Ja uopšte nisam ni znala da je danas pomen Džeju Ramadanovskom. Niko me nije obavestio, da sam znala, odmah bi sve obaveze obustavila i došla bih. Otićiću da mu zapalim sveću, a to ne mora da bude ni za godišnjiću, ni za pomen. To ću uraditi za moju dušu, jer sam ga mnogo volela - tvrdi Lepa.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Era Ojdanić je priznao da, nažalost, nije mogao da prisustvuje zbog poslovnih obaveza.

Imao sam volju i želju da dođem, srce mi je bilo sa njim, ali nažalolst imao sam poslovnih obaveza, koje su me omele u toj želji, nažalost nisam mogao da ih odložim - tvrdi Era Ojdanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.