AKTUELNO

Do detalja analizirao!

Nakon što se Dalila Dragojević slomila u emisiji "Gledanje snimaka" posle ljubavnog klipa sa Filipom Carem i progovorila o svojim osećanjima, svoj sud dao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Znamo šta je Dalila uradila Dejanu, to znamo, ovo ću da pričam o Dalili i Caru. Dalila, Filip ovo nije lagao i folirao. Ali moramo biti realni, taj odnos se pretvorio u sve više svađa, a sve manje ovoga što smo videli na klipu. Ljubomorisali su, isti su, kao i sadašnja Filipova devojka. On nije lagao, ali je tražio razlog kako će pobeći iz odnosa, uplašio se pritiska. Ja ne branim Cara, on je meni najgori u ovom odnosu. Ako muvaš udatu ženu, moraš da nosiš odgovornost. Ali vidite ovaj snimak, kakva su to reči, ljubav. Na kraju ti ostaviš tu ženu zbog problema... Mislim da nije lagao te emocije. Obećavao joj je, veče pred Majin ulazak je govorio da će da je vodi u Crikvenicu. Ne mogu reći da se Filip nije trudio da smanji tenzije, ne možemo samo njega okriviti za raspad veze. I Dalila je znala i te kako da se svađa, da tera inat, da ga tuče... Ali vidite i Maju sad, ja ovo ne bih trpeo ni pola sata. On vrišti, a ona za njim i dalje. Ja joj kažem da ga pusti, a ona viče da neće. A zamislite da je Dalila ostala sa Dejanom u postelji, a zaljubljena u Cara. Pa to bi bilo gore. Tu mi je jedino ispravna, sve ostalo katastrofa. A ti, Care, odgovornost. Svesno si ušao u odnos sa ženom koja je sebi uništila život. Jedino će nju osuđivati nakon rijalitija. Ona ne bi sve ovo uradila, da nije bilo jače od nje... Filip je bio iskren, ali zbog učestalih svađa i toga... - pričao je Miki.
I onoga što mu je Maja prenela ispod pokrivača - dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je video gde ide ta veza i izašao je iz nje. Ali mora da zna da nosi odgovornost prema ženi koja je ostavila muža. Kao vratila mu se osećanja prema Maji. On se uplašio svega ovoga sa Dalilom, jer je već veza bila u haosu i samo se prešaltao. Čovek voli više sebe, nego sve njih. Sa jedne strane, jeste da ima odgovornost, ali kao što Dalila nije mogla sa Dejanom na silu, možda ni Filip više nije mogao da trpi te svađe. Stalno je govorio Dalili da ne vređa Dejana, da se ne svađaju, da uživaju u ljubavi. Njega je to najviše izluđivalo, ali znao je kakva je Dalila. Jezičara, voli da kaže sve - istakao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.