AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić.

Misliš li da ćeš uspeti da vratiš Zolu i nastavite tmao gde ste stali? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponižavala sam sebe, kao što sam se ponižava kad je bio DJ, jer sam htela da vidim rekaciju. Njegova majka je opravdava hladnoću i da je on takav... Sve što su mi pričali nisam slušala, oplkla sam se, ovo mi je lekcija. Staviću sebe na prvo mesto i svoju prodicu. Krvio mi je što nisam prekinula čim sam uvidela. Ljudi znaju ko je Miksi kad nije emotivno ispunjenja, a ja nisam bila dve godine. Videla sam da je samo finansijska korist. Najviše se kajem što sam svoju majku polivala, to neću moći sebi da oprostim. Koga da vratim? Preko prevare ne bih prešla nikad u životu - govorila je ona.
Zola, da li ste u vezi? - glasilo je pitanje.
Nismo u vezi. Sinoć mi se svašta izdešavalo u mozgu, spontano. Nemam nameru sa njom da se svađam, ima pravo da misli šta god želi. Rekao sam joj da želim da se okrenem drugim stvarima - pričao je Zola.
Nije tačno, u ponedeljak smo imali se*s. Uvek ću ga demantovati kad laže. On nije kriv, a Bog svima neka sudi - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlučio sam da se posvetim sebi, ovo sa Nevneom se desilo spontano. Krenuli smo da plešemo, napolju smo se poljubili. Daćemo priliku jendo drugom da provodimo vreme, možda za pet dana ne progovorimo reč, a možda bude nešto gde ću biti srećan. Kad god sam uradio nešto spontano najbolje sam se provoeo. Devojka mi prija, okej je prema meni. Da kažem da sam zaljubljen, nisam. Sviđa mi se, prija mi, želim sebi da pružim priliku i našem odonsu. Što se tiče ovog odnosa, neka stvari me guše, ne mogu da podnesem. Neću da se nerviram i da ulazim u konflikte. Trebao sam neke stvari da uradim ranije, verovao sam da ćemo neke stvari da promenimo. Ne mogu da kažem da ja ovu devojku još uvek ne volim, ne mogu da slažem da mi se gadi. izabrao sam drugi put, da li će Nevena biti glavni akter, zavisi od njenog i mog odnosa - nastavio je Čolić.
Zola ima pravo da bude sa Nevenom, Zola je lsobodan. Ja vam želim sreću - dodao je Mića.
Loše sam se osećao u odnosu u kom sam video da nema perspektive. Ona je došla u radio večeras, ja sam ležao, vratila se da me pita za jastuk. Neke stvari radi nepotrebno, ja se neću svađati i vređati. Nema potrebe da imamo konflikte i vraćanje u prošlost. Ako misliš da ja tebe nisam voleo, da sam ja tebe iskoristio, ti imaš pravo da to misliš - pričao je Zola.
Svi koji su pratili odnos bili su protivnici ovog odnosa i govorili su da stvari ne funkcionišu. Govorili su da je Miljana opsesivna, da je Zola iz koristi. Njihove stvari su se svele na materijalnu koristi i ugvore - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo sam bila u čudu, jer znam da Deniz... Zola mi je rekao ovo što i njima, razumem ga u neku ruku. Ako je rešio da preseče, ako mu se Nevena sviđa... Mislila sam da ima emocije prema Janjušu, ona je rekla da joj se sviđa Zola. Meni je Nevena rekla da su oni u vezi, on je hteo da ispadne fer, da kaže da se druže - rekla je Matora.
On je danas to rekao, a ja sam rekla da ne kaže - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga