AKTUELNO

Žestoko za crnim stolom!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Dejanu Dragojeviću:

Dejane, zašto si polio danas Miljanu kada je polila Dalilu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da nema niko potrebe da poliva Dalilu, zato što sam je ja polio, pritom je ona tu Dalilu sinoć sozivala da je polije. Smatram da mešanje u neki takav odnos nema potrebe, nije imala lošu nameru, ali je bilo loše sa njene strane. Moj sukob sa Dalilom je naš sukob, dok ne izvadimo noževe i sekire, ili zaustaviš ili ne radiš ništa. Ispada da ja nagovaram nikoga i mislim da nije trebalo da dođe do toga - rekao je Dejan.

Miljana Kulić je dobila reč:

Nisam bila u šoku...Iz paba sam čula da se nešto dešava, zatekla sam Dejana, u tom momentu je Dalila bila kod hotela. Videla sam da ona uzima i poliva vodu, ona ga poliva, uzela sam vodu jer sam videla da on nema vode. Ja sam je mahinalno polila, jer je u mojoj glavi bilo da se ona vraća da nasrne na njega. Da, Dejan je u pravu, otišla sam da joj se izvinim istog trenutka. Ovde niko nije bio kao oni za mene. Ona je mene šutnula u stomak, sklonila sam se, posle sam u sobi prišla da joj se izvinim, rekla mi je da se sklonim. U pravu je, nme moram ja da se mešam u tuđe situacije. Da kidam svoje zdravlje, meni to ne treba i ne ide mi u prilog. Što se tiče dozivanja...Sinoć sam bila u nervnom rajstrojstvu, rekli su mi da sam je dozivala, ja se toga ne sećam, samo bih da se zahvalim svima koji su bili - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević je ustala i iznela svoju stranu priče:

Što se tiče te današnje situacije, bila je jaka odvratna. Ja njega nisam ni u jednom trenutku udarila, samo sam ga uhvatila za nos, obraz i uho, ni jednog trenutka ga nisam udarila. Taj kontakt je prvi započeo Dejan, onog trenutka kada mi je držao vrata. Ja smatram da se niko nije trebao niko mešati, baš kako je Dejan rekao. U trenutku sam pobegla u hotel kod Anđele, jer sam smatrala da tamo ne može da uđe. Kad sam izađla videla sam Frana, Anu, Taru i Marka Đedovića. Prilazim onako i kažem: ''Jel moguće da ste došli da branite Dejana?'' i on onako ponosno stoji na vratima, i ona koja preko njega poliva mene. Kad je on video mene, okreće se i poliva nju, ali mu odgovara da me je ona poliva, pa kada je video mene, okrenuo se i polio. Urađeno je da bih zaštitila Dejana, a kada je dobila od Đedovića napad, e onda je ona shvatila da je pogrešila, ne, nego su njihove reči uticale na ovo što je rekla. Jel moguće da si mi uzela jaknu? - pitala je Dalila Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je moja jakna - rekla je Miljana.
Nije meni čudna Miljana, nego ljudi - dobacio je Car.
Za mene je Miljanin napad bio egzorcizam - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ona to radi kad treba da dobije koka kolu i čokoladu. Za mene su ovi drugi foliranti - rekao je Car.
Što bi ti pominjao da si joj čuvao dete? Zarad naroda? - pitao je Dejan.
Ti nikada ne bi prišao Miljani - rekao je Car.
Ti da si se prevrnuo i tebi bih prišao - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara nemoj mi ti molim te...Ja đavola uterujem - rekao je Car.
Mi smo jutros istrčali iz sobe kad je Tara rekla da Miljana lomi, mi smo otrčali da vidimo možda je bilo smešno, ali kad smo mi to videli, mislim žena je sebi kopala oči. Zaplakala sam kad je spomenula sina i majku - rekla je Dalila, ali je prekinuo Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ti mene uvek potkačiš? Pa ti si hteo da zbog ljubavi odeš kući - ubacio se Dejan.
Ja znam da je ona takva da će mi prići ukoliko dođe do neke situacije loše za mene. Što se tiče Miljane, ja sam to doživela emotivno, pogotovo kad smo otišli u toalet, sad kaže da je bila gluma, svaka ti čast na glumi. Ovo što je ona danas uradila, bilo je jako ružno. Te gluposti da se ona kaje, to su njene laži, rekla sam joj da mi ne prilazi, da ne bi izazvala ono što je možda izazvala večeras u meni. Ona kad doživi to od Zole, ona svoje frustracije leči na nama. Da, Tara će prići i meni kad mi je teško, pa i ja bih tako ptišla da vidim da je nekome teško - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ti nisi svome mužu prišla - dobacio je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga