AKTUELNO

Šok!

U toku je porodični sastnak, reč je dobio Stefan Karić.

Što se tiče porodičnog sastanka skrenuo bih pažnju određenim devojaka i da mi ne pokazuju skrivena srca, da me ne gledaju drugim očima, ne šalju poljupce. Neka skinu pogled, to je pogled psihopate, nije mi prijatno. Zauzet sam momak, a i inače mi nisu prijatni ti pogledi. Ima ih više, ne bih nikad u životu rekao. Što se tiče zadrugara ima ih dosta koji su upali u depresiju, muka im je od iste teme... Imamo Marka i video sam njegovu facu, pitao sam ga šta mu je, lošeg je raspoloženja. Mislim da treba da ustaneš i da se javiš ako te nešto muči. Nisam očekivao da Matora pređe preko svega i priča sa Aleks. Ja njoj uvek kažem i uvek ću da joj napomenem moje mišljenje. Posle svega što je ispalo da si psihopata, opet prilaziš i gledaš da li je gladna. Znaš da je to loše po tebe - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema više prostora da se vraća na bilo šta - dodala je Matorta.
Uvek ću podržati, ako nećeš prevagnuti i postati psihopata, napraviti od sebe nešto što nisi - nastavio je Karić.
Nema prostora, glupo je da se vređamo i svađamo. Kapiramo se i nećemo da teramo inat jedna drugoj, možemo da sednemo i popijemo kafu - ubacila se MC Aleks.
Nju pogodi kad kažem da je loš čovek, kao što ona kaže da je manipulacija. Ako sam sa nekim bila iskrena, to je ona. Spontano se desilo, prišla je i zagrlila me - objasnila je Tomićeva.
Ja bih sad voleo da čujem, nije da namećem, ustanite da čujemo vaše mišljenje - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga