AKTUELNO

Odlučio da prekine ovaj odnos!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'' a voditelj Milan Milošević podigao je Lazara Čolića Zolu i postavio mu pitanje:

Šta se dešava sa tobom i Miljanom, ona kaže da ste imali sinoć se*s - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo imali se*s. Evo sad ću da pređem na odnos i reći ću na sve to šta imam. Jednostavno želim da prekinem taj odnos ne osećam se lepo u tom odnosu, napet sam. Konstantno mi se te reči prigovaraju kad legnemo noću, nisam ja ja. Konstantno me guši, ne mogu to više sebi da dozvolim, nismo imali se*s. Jednostavno, kad legnemo u taj kervet, te stvari pokušaju da se zaborave, a preko dana ni ne komuniciramo. Devojka je počela i stvari da mi krade, obukla je moj duks Zolander na 50%, to isto ne mogu da joj oprostim.
U tom duksu si ušao kada si rekao da te boli kur*c za ostale ljude - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih zamolio Deniz da ustane. Ja tebi poklanjam Zolander na 51% - rekao je Zola., pa je poklonio Deniz majicu, koju je ona i obukla.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da se osećam lepše, zdravije, da ne doživljavam tenziju. Završio sam sa njom odnos i ne želim ništa da imam sa njom - nastavio je Zola.
Družimo se, eto to se dešava - rekla je Deniz.
Na žalost, od tebe dobijam konstanto provokacije - rekao je Zola, ali ga je Miljana prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam na prekidač da ti mene ostavljaš kad hoćeš. Ostavila sam bolesne roditelje iz razloga što sam jela izmet zajedno sa njim, pa je ušao sa ovim duksom i rekao da je ušao zbog Miljane i da ga boli k za ove ljude ovde. On je poludeo što smo dobili u 4:15 pitanje od novinara, pa je posle toga rekao: ''E Miljo na šta smo spali da dobijamo u 4:15 pitanja''. Evo biću iskrena, on je nedovoljno iskren, a u muškarcima ovde traži autoritet, kao što su Karić, Miki, Tomović... - rekla je Miljana.
Ja te ljude kad bih slušao ne bih bio sa tobom, a ja ne želim da budem sa tobom zbog toga što se ne osećam dobro i ne mogu sa tobom - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Započelo je kada sam dobila najmanji budžet. Kad sam ga zamolila da me izmasira, on je vikao da ga maltretiram, ali nema veze, ja to progutam. Danas dobijam najmanji budžet, on mi kaže da će mu dužnici vratiti sada. Tražila sam od Milice i Mensura, Mikija da mi daju 50 dinara. Doživela sam transfer blama zato što ja prosim ovde po rijalitiju. Dođem ovde i kažem mu da potraži od tih dužnika, da bi imala za nedelju, on ustaje i kaže da mu niko ne duguje ništa. Ja ću se boriti za ovu ljubav, zato sam u obukla ovaj duks - pričala je Kulićeva, pa je tom prilikom skinula duks.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić