AKTUELNO

Dragojevićka nije ostala dužna!

U toku je emisija ''Izbor potrčka i pretres nedelje'' a voditelj Milan Milošević je podigao Mensura Ajdarpašića kako bi prokomentarisao drugo mesto najzlonamernije osobe u Zadruzi, po odluci glasova publike, Dalile Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da je pravo, ali je činjenično stanje. Zla namera je to da dok si u braku sa svojim mužem pet godina i pada ti na pamet da uđeš u ljubavni odnos sa drugim ćčoveko, a ne priznaješ mu to. Zla namera je uplovljavanje u odnos sa istim i pokušava da predstavi loše čoveka sa kojim je bila pet godina. Ona je zlonamerna prema samoj sebi, ona želi zlu nameru svima. Ona ne vidi sebe kao nekoga ko greši i smatra za sebe da je u pravu. Zla namera je da ona prilazi bivšemmužu i to što želi da mu uništi život, igrajući mu se sa emocijom - rekao je Mensur.

Sandra Rešić je sledeća dobila reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja veće zlo upoznala nisam. Nikada nisam videla da neko ima veću količinu mržnje prema svom partneru. Najzlonamernije je sada, ti si se zaljubila, pa te je ostavio, okej nije to trebalo tako, ali ti sada kada si pričala da ovog čoveka mrziš, što se videlo, sada umesto da živiš život...Meni je Dejan rekao da je tvoj najveći problem njegov uspeh i da je to nešto što je najviše boji...Sad hoće da mu priđe, da bi ona bila gore a on dole, u kanalu, pa kad izađe da kaže eto to vam je taj Dejan - rekla je Sandra.
Au druže, koje vi priče pričate, sad ga sa time filujete...Terajte se svi, zabole me baš, daleko ćete dogurati kao društvo - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić