AKTUELNO

Evo šta su rekli!

Nakon što je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju sa Dejanom Dragojevićem, voditeljka Dušica Jakovljević upitala je Takija Marinkovića i Zokija Šumadinca šta misle o njegovom odnosu sa Dalilom.

Sve je moguće, možda su se Dejan i Dalila dogovorili za ovo. Sećam se u Zadruzi 3, bili su samo par meseci, nisu imali priču, videli da prolaze Kija Sloba, Maja Janjuš. Ali se otelo kontroli i Dalila se zaljubila u Cara - rekao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je jako pametna žena. U trojci su pokušali da opljuju porodicu, kad to nije prošlo, išli su glavom kroz zid. Ja njih znam dugo, dobar sa njima, oni se jesu malo zaigrali. Ja sam imao drugačije mišljenje o Caru, koje sam posle promenio. On je jako dobar dečko, ima moju podršku. On nikada nije planirao sa Dalilom nešto ozbiljno. On je sve vreme čekao Maju, sa Dalilom se čisto malo poigrao. Ona je fokus bacila na emotivnu stranu, Dejana odbacila, ali mislim da opet ima tu igrice između Dejana i nje. Ja tvrdim da će se njih dvoje pomiriti. Dejan izigrava "žrtvu", treba da nastavi tako ako su pametni. Njih interesuje samo novac. 75% žena prevari muža, pa šta? Dejan u Dalili vidi sve, video sam šta je sve u stanju da uradi za nju, siguran sam da će se pomiriti. Dalila je proračunata i vodi računa šta će da kaže. Ja sam rekao da njoj treba dati Oskara, jer jako dobro glumi - govorio je Zoki Šumadinac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Dalila nije zaljubljena u Cara, ne možete nekoga da volite posle par dana, ponela ju je strast i to što je u centru pažnje. Visok joj je ego i to je uzdiže, to je drži. A ovo sa Dejanom, mislim da ne može da prizna jer bi pogazila priču. Između njih svih je u pitanju strast, ego, to su ljudi koji vole adrenalin, ne ostaju u dugim vezama. Ljubav to nije. Ne postoji ljubav između Dalile i Cara, ne postoji ljubav između Maje i Cara, oni se bore da budu u prvom planu. Ona je bila neprimetna pored Dejana. Ona stalno napominje da je imala ta dva najbolja muškarca u kući - rekla je Nataša, tetka Magdalene Milinčić.
Mislim da je ona nesigurna u sebe i da stalno mora da ima povratnu informaciju - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ona voli da se priča vrti oko nje, zato je ovo napravila - dodao je Taki.
Ja sam rekao da treba Oskar da joj se dodeli. Ali imala je m*da za razliku od ostalih žena prevari muža, doduše to nije ni prevara, kad je on video. Ništa strašno. Ona će da prihvati sve da bi bila u prvom planu. Dejan ne bi trebalo da popusti, bar pred kamerama, jer će izgubiti podršku publike. On gubi podršku ako joj javno oprosti, a ako ostane jadničak, možda dođe i do pobede - rekao je Zoki.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.