AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Zadrugari raspravljaju o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića i njegovo kontradiktorno ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je čim si rekao da te steže u grudima, ustala i rekla da će tražiti razvod - rekao je voditelj.
Znači ti si želeo i dalje da živiš u laži! Mene si navodno hteo da vratiš a znao si da mi se sviđa neko drugi! - urlala je Dalila.
Meni je govorila da su to hormoni! Ja sam to uradio da ne bi ispala ku*va -
Pa šta će ti ku*va je*ote! - vikala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sada tek shvatam da si bila lažna prema meni! Ja sam uvek govorio da će mi uvek biti žao kada vidim uspomene ili slike, ne mogu da budem ravnodušan - izjavio je Dragojević.
Što mu je*beš mamu - pitao je Đedović.
Zato što je pravio scene, kad je lomio ruke ja sam došla i mazala mu te iste ruke - nastavljala je Dalila.
A onda si legla u krevet i on te je ljubio u glavu! Pa si mu dala čokoladicu, pa si mu pisala pismo, to mi je Miljana rekla. Ja to ništa nisam znao - pravdao se Dragojević.
Šta ću ti ja ako sam lažna? Priča da me voli a znao je da sam zaljubljena - vikala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam je pitao da li ima nešto sa njim, ona je rekla da nikada u životu ne bi bila sa njim. Pitao sam je kakao može da bude drug sa njim ona me je napušila - vikao je Dejan.
Ceo svet je video da se ona zaljubila samo njen muž to nije video - dodao je voditelj.
On sve laže! Čemu se nadati ako sam najgora! Čovek je rekao da je ćutao, da je video zaljubljenost da sve vidi, ali je ćutao da ne bi narod pomislio da sam nemoralna! Zašto ti je narod bio bitan a ne ti dok ja radim to što radim i povređujem te? - nastavljala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

On bi najviše trebalo da bude fejk i da joj kaže mamu ti je*em a ne da kaže žao mi je - dobacila je Sandra.
Ćutao sam jer nisam bio siguran u to iako sam to video. Šta da to recimo nije bilo tako a da mi treba da nastavimo da živimo zajedno. Ja sam tada izgubio sebe i nisam razmišljao o sebi. Zato sam svima rekao čim osete nešto na prvu neka seku odmah, sve kasnije je pogrešno. Kada bi imali bilo kakav razgovor sa Markom, ideal o nekoj osobi vas samo tera na propast. Ja sam sebe izgubio što sam pravio idealn o njoj a shvatio sam sada da to nije istina. Nisam to video ranije - govorio je Dejan.
Previše si ti pametan, da ne vidiš! Prepametan si i video bi za pet godina da nije bila dobra i da nije valjala - dobacio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je bilo i sa Karićem, tek sam u ovoj sezoni video šta je to moglo da bude - nastavio je Dejan.
Mani se više mene, gledaj svoj život. Kada te neko pita ti reci da te ne zanima ta ku*vetina, ne zanima me ta žena - vikala je Dalila.
Dve nedelje predstavljate kao da je milion godina ljubavi a mojih pet gledate kao ništa! O čemu mi ovde pričamo! Dalila neće da prebije Filipa da ne bi gubila honorare- dodao je Dejan.
On je sam sebe išamarao i to će se tek pokazati! Ja sam samu sebe išamarala i to je dovoljno! - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga