AKTUELNO

Rusvaj!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević.

Da li se sećaš kad je Dejan plakao i lupao od bola, a ti mu govorila: "Patetiko, kapuljaču na glavu i patetiši napolju". Tada si mu zabola nož u leđa

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je to bilo ružno sa moje strane, ali ja sam se tako osećala. Ja nisam neko ko će lažno da prilazi, spava sa nekim. Ovo što večeras slušam mi je tako bolesna situacija, bolesni odnosi - rekla je Dalila.
Ali ti si u tom bolesnom odnosu - dodao je Janjuš.
Ja bih najviše volela da postoji mašina da se uđe svakom u glavu i da tačno dobijemo šta ko o kome misli. Ovde bi pale mrtve glave. Što se mene tiče, ja pričam onako kako jeste. Patetisao je tada, patetiše i sad. Ja smatram da on sad uživa. Kad ti je nekoga žao, ti nekome priđeš. On mene ne zanima ni u jednom segmentu životu. Sinoć me je ispovređivao dovoljno, gde je trebalo da bude normalan u emisiji. Ponovo je pominjao plafone, pudere, gurao alkhohol, umazao šlag. Jako ružne stvari. Poniženje sam doživela i sa jedne i sa druge strane. Te patetike... Samo nemojte da me žalite. Ja nisam za žaljenje i nikad neću biti. Ko kaže da neću biti još jača? Sve ovo što čujem večeras, budi u meni osećaj da kažem: "Hvala Bogu". Kad slušam šta Filip priča, koje stvari je meni zamerao, od gluposti, glupih rečenica, zaista presmešno. Želim mu puno sreće i pozdravljam njegovog tatu, vidite da Vaš sin ne zna gde bije - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je ovo zaslužila. Car bi mogao da bude odvratniji od Dalile da ustane sad da je vređa, da nasrće na nju kao na Dejana. Ti pričaš o bolesnim odnosima, a ti si najbolesnija - skočio je Fran.
Tako je, pripišite sve meni. Ja sam se zaljubila, imam pravo da radim šta hoću. Ja tužnu vrbu da glumim ne mogu, vi radite šta hoćete - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bila samo jedna situacija, bio sam i u pušionici, ona mi je pevala pesmu "Bebe ko te j*be". Tako da svaki put mi je zabadala nož i vrtela, vrtela - ustao je Dejan.
Čemu onda žaljenje mene, ako kažete da sam ispala najgora? Ja samo molim ove ljude da me ne vole na ovaj način na koji me voli Dejan. Manite se Dalile, da li ja plačem, raspadam se, to nije problem ljudi koji me "vole", jer me vređaju. Sinoć me je vređao u emisiji. Zašto si me vređao u emisiji? Mani se patetike - pitala je Dalila.
Ti si mene krenula da vređaš. Ona i dalje sebe pokušava da opere sebe. Ona se opet svađa sa mnom. Okreni se Filipu. Ja sam i danas rekao, ne razumem šta je u njenoj glavi da i dalje ima potrebu da se sa mnom svađa, a momku u kog se zaljubila ne kaže ništa. Nada se pomirenju sa njim. Ja stvari koje mi je uradila ne mogu da zaboravim. Ja sve pamtim, svaku situaciju. Sada iskaljuje bes na meni, jer tamo ne sme - govorio je Dragojević.
Ja se nikada u životu ne bih pomirila sa Filipom! Posle ovog poniženja, nikada u životu - poručila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Napadima ne mene se pravda Filipu, da pokaže da nema ništa prema meni. Šta priča ova žena za mene, da je rijaliti priča, 5 godina smo imali odnos. A ona posle dve nedelje zavolela. Nisam se ja razveo od tebe, nego ti od mene. Nisam te ja izbacio iz kreveta, nego ti mene. Nisam ja pravio bebu, nego ti. I opet sam ja kriv za sve ovo - pobesneo je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.