AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Rekla ti je Maja da joj nedostaje Čorba i Kristijan i mi znamo da je tako - glasilo je pitanje.
Jeste, pričali smo. On i ja nismo bili dobri iz drugih razloga. To je bilo pre menem bio sam tad prijatelj sa njom. Nisam se slagao ni kao prijatelj da tim - govorio je Car.
Majo, je l' ste se čuli ti i Čorba? - pitao je Milan Milošević.
Ne - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Složili smo se oboje, pogotovo Kristijan koji nedostaje. Čorba, ako izuzmeo konflikte, koji nisu bili zbog Maje, neosporno je da je prštao drugačijom energijom. Nemam problem, pričali smo o ljudima, ona je rekla generalno - nastavio je Car.
Što se tiče Maje i Čorba smatram da isputuje teren i FIlipove emocije. Kad je Čorba gostovao sa Teodorom u "Narod pita" ona je pričala da kad uporedi Janjuša, da je Čorba ispao čovek i da su je povredila neke reči. Znam da su Tedora i Čorba raskinuli, sad to priča Filipu. Sedela je pored mene, njega(Janjuša) je provocirala i meni se zaklela da je on ne interesuje. Desilo se isto što i meni, napolju ga nije interesovala. Rekla je da ga uopšte ne zanima i da se sprda sa njim, da je Car gospodin za njega. Hteo je da je uhvati na emocije i da Maja bude ona ludača. Smatram da Janjuš ne voli Maju, rekao je da ga Kruna zanima, a šta sad radi sa Sandrom Čaprić? Saznala sam da ga je žena vozila i da se pomirio sa ženom. Janjušu Maja nedostaje za pravljenje priče. Znam da Caru smeta Čorba - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga