AKTUELNO

Žestoko za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Na kom drvetu si rastrao kad si tako bezdušan čovek? - glasilo je pitanje.
Zanimljivo da Dalila nije dobila takvo pitanje kad smo kretali. Nisam rastao na drveću, rastao sam na bedonu. Nisam bezdušan prema Dalili, nisam bezdušan ni prema Maji. Mislim da je tako ispravno i prema našoj porodici. Prepustio sam se u odnos za koji mislim da je ispravniji - odgovorio je on.
Car uopšte nije lagan, ne zna gde bije. Smeje se i prikriva to, ko zna šta muti. Da voli Dalilu, ne može da voli nikog za mesec dana. Postoje ljudi koji mogu da imamu osećanja, simpatije, strast... On svaljuje na Dalilu, a nema potrebe za to. Car je u ponedeljak stajao ovde i od reči do reči sve lagao. Jedinu stvar koju nije lagao je da Maja voli Janjuša. Njega to uzjeda, ide da gleda, to je nesigurnost. Maji je pričao da voli Dalilu, svestan je da je pogrešio, a priča. Maja je osoba koja bi oko iskopala na takvu stvar - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto ženu ne zanimam, trebala je da bude sa Janjušem. Šta je Maja završila sa mnom? Što spava sa mnom? Ako nisi hteo, onda ti ovo paše - nastavio je Car.
Ja sam dobio pitanje na koje sam odgovoarao. Otkako sam vas poslao u izolaciju, kad budete u vezi neću imati komunikaciju - ubacio se Janjuš.
Poslao si nas u izolaciju da budeš siguran? Ja Dalilu volim, ali ja taj odnos ne želim - pitao je Car.
Maja, kako ti ne smeta? Misliš da je okej da izabere taj odnos sa tobom, jer je bolji? Nemoguće da priča da voli Dalilu i sve opušteno- upitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako dolazi koje pitanje, akteri su promenljivi. Zavisi od Cara. Veza Maje i Janjuša i Maje i Cara, zavisi od Maje. Maja diktira šta će da bude - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga