AKTUELNO

Hit!

Autorka i voditeljka kultne emisije "Magazin In", Sanja Marinković, u najnovijem izdanju emisije ugostila je više nego aktuelne goste, među kojima su se našli pevačica Zorica Brunclik, voditeljka Dea Đurđević, pevači Ljuba PerućicaNemanja Stevanović i Ivan Milinković iz "Legendi", kao i glumac Dušan Kaličanin.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je u svom gostovanju otkrila jednu urnebesnu anegdotu i svog ljubavnog odnosa sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, sa kojim je već dugi niz godina u srećnom braku.

Nije da se mi ne svađamo, nije da nema preperki, ali jedna od naših retkih rasprava u kojoj sam, naravno, ja nadrndala, kao i uvek, on mi kaže: "Ma, nećeš, bre, više ti da se ljutiš, sad ću ja da se naljutim". Uzima ključeve od kola i kaže: "Odlazim". Ide negde, da se prolufitra, ne znam... Ja nastavljam da gledam televiziju i da igram igrice na tabletu, kad on se vraća u jednom trenutku i nosi fiksni telefon. Ja mu kažem: "Pa, šta je bilo, što si se vratio", a on mi odgovara: "Pa, doneo sam ti samo telefon u slučaju da ti nešto treba da kupim i da ti donesem". I normalno, počnemo da se smejemo i sve ode niz vodu - otkriva pevačica u emisiji "Magazin In".

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik