AKTUELNO

Poznata pevačica otkrila je šta se dogodilo kobne noći u kojoj je njen kolega zadobio ozbiljne povrede.

Pevač narodne muzike Andrija Era Ojdanić sinoć je prebijen na vašaru na kosmajskim Tresijama, a nakon povreda koje su mu naneli čak petorica napadača, morao je da potraži pomoć u Urgentnom centru.

Pročitajte još... KARAMBOL NA VAŠARU: Era Ojdanić BRUTALNO PRETUČEN, završio u Urgentnom!

Foto: Pink.rs

Nasilnici su folkera iste noći i opljačkali i uzeli mu blizu dve hiljade evra, koliko je imao kod sebe, a svedok jezive tuče bila je i pevačica Zorica Marković, koja je na istom mestu nastupila odmah nakon Ojdanića.

Foto: TvPink Printscreen

- Čula sam da se to desilo. On mi je nešto kratko rekao, ali mi nije pričao detalje. Zvala sam ga da vidim kako je - započela je Zorica priču za Pink.rs, a potom opisala kako je sve to izgledalo:

- On je završio svoj blok pesama, a onda sam pevala ja. Bilo je oko hiljadu ljudi, velika gužva, ogroman šator... Videla sam neku gužvu skroz na drugoj strani, čoporativno se guraju i izlaze. Vidim, ljudi gledaju na tu stranu. Pitala sam šta je bilo, videla sam da se dešava neka frka... A šta ću ja, da se tu nešto trtim? Nastavila sam da pevam, u takvim situacijama nastaviš da radiš. Meni je stvarno žao, svakom bih pomogla, ali šta ja kao žena mogu da uradim? Jedino da sedim i plačem, a baš mi je žao - jadala se pevačica koja je, ipak, srećna zbog toga što je njen prijatelj i kolega sada dobro.

Foto: NKostić

- Videla sam policiju kako priča sa nekim ljudima, ja sam završila nastup i krenula ka Beogradu. Era mi je rekao da je bio kod lekara, da je dobro i da je zahvalan Bogu na tome što je ostao živ! Rekao mi je još da odmara i da će doći večeras da uzme neke stvari što je pozaboravljao. Nisam ga ispitivala o detaljima, nije mi bio toliko voljan za priču... Ispričaćemo se večeras - otkrila je Zorica i dodala da ona nikada nije imala neprijatno iskustvo sa gostima na svojim nastupima.

D. Tanasijević

#Andrija Era Ojdanić

#Zorica Marković

#pevač

#pevačica

#tuča

'