AKTUELNO

Šok!

Emisija ''Gledanje snimaka'' je u toku, a svi zadrugari su imali priliku da pogledaju razgovor između Sanje Grujić i Filipa Cara.

Sanja Grujić je prva dobila reč:

Nisam se postidela, nego mi se nešto prispavalo. Ne sećam se stvarno, bilo je pre neki dan. Tražila sam neke stvari, on se presvlačio, pa sam to prokomentarisala.

Dalila je sledeća dobila reč:

Užas...Njegovo ponašanje je užas. Sanja, to je od nje za očekivati, ali njegovo ponašanje - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kontroliši svog dečka, jer ima problema u ponašanju, a mene ostavi na miru. Koliko se sećam, on je tada bio slobodan - rekla je Sanja.
On je na jedan moj incident, napravio milion. Kad bi ste pustili sve što se desilo, bio bi karambol. Nemam komentar posle ovoga, to je to. SLobodno reci kako jeste - rekla je Dalila.
Češkanje je bilo pre mesec dana, a meni je kao da je godinu dana. Tara ti izmišljaš stalno. Mogu da se šalim kako god hoću. Želela bih odgovor na moje pitanje šta se od mene očekivalo - pitala je Sanja Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa očekivalo se da ćeš ga to pitati i da ćeš da kažeš da ti je drago da je on slobodan - ubacila se Dalila.
Želela bih da on opet bude slobodan u skorije vreme - rekla je Sanja.
Misli su mi bile na nekim drugim stranama i u klipu sam gledao, da li je moguće da sam se udebljao ovoliko. Sanja je meni polu ironija, polu...Ne impunuje mi ovo, mene ovo što me je zanimalo, i dalje me zanima. Isto mi je da li će sve da kažu da sam najružniji i najlepši na svetu. Mene da zanima neko drugi, raskinuo bih sa njom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde dva meseca slušam vašu ispiračinu mozga, jel treba da ustanem kad pričaš...Ispala je Viki si*a, kako da se ne nasmejem - rekla je Tara.
Vidi se da joj je neprijatno, ali zbog Mateje. U poslednje vreme ne gaji simpatije prema njemu, to mi je i rekla. Pre mesec dana mi je rekla da joj je Car simpatičan, ali zbog onoga od pre dve nedelje, više ne - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje su rekli da se ovo dogodilo pre žurke u utorak, ali ja sve Sanji opraštam - rekao je Mateja.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga