AKTUELNO

Oplele po cimerkama!

U toku Igre istine, Dalila je javno priznala da u rijalitiju nema drugarice osim Jovane Tomić Matore. Ušla je u pušionicu, zatekla Taru Simov i porazgovarala sa njom o prijateljstvima sa ženama, a onda su se dotakle Sandre Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekam izvini - rekla je Tara.
Izvini, je*iga, razumi me. Sad sam iznapu*avala one koje trebam, one koje znam da bi se sutra iz*ebale sa Filipom. Kao ova Ana, prva naša svađa, ti se okreneš odeš kod muškarca i ćućoriš sa mojim muškarcem do ujutru - rekla je Dalila.
Ona ima tu crtu kao Sandra Rešić, da bude bliska sa muškarcima, i ja sam ali kada su zauzeti drugačija priča - dodala je Tara.
Ne gledam ja tebe kroz taj odnos, da te gledam svašta bih ti rekla. Kao i Rešićka, družiš se sa mnom, pa se onda odaljiš pa savetuješ mog muža. Kao sa Ša prošle godine, čim sam izašla sve mi je bilo jasno. Ne može igrati igre jer više nije u čoporu, nek vidi malo kako to izgleda kada se sam boriš u rijalitiju. Da ti ja sednem na kičmu pa da vidiš kako je - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle godine je Nenada uzela za omiljenog u hotelu, ja dobila nervni slom. Prošle godine odvedeš moju simpatiju u krevet, ove godine sa tvojim mužem, non stop sa muškarcima, šta ti je ženo? Čekaj, kako onda posle svega nisi? I da nisi-jesi! - rekla je Tara.
Da li tebi može biti drugarica neka koja prizna da je slobodna da bi se iz*ebala sa tvojim momkom? - pitala je Dalila.
Ju, naravno da ne, kop je to rekao? - nastavila je Simova.
Viki, pa jel to normalno. Filip kaže da se sprda, a i da se ne sprda bar je iskrena. Ja sa takvom osobom ne bih više mogla da sedim, ja ne mogu! - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga