AKTUELNO

Osudio je!

Nakon rasprave o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića, voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip u emisiji "Gledanje snimaka". Prikazan je razgovor Dalile i Filipa Cara tokom jedne od emisija prošle nedelje, gde Dragojevićka priča da je Dejan iritira i da ima mnogo toga da kaže, da bi ga sahranila, naročito kada bi progovorila o Dejanovom komentarisanju Dalile Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku njihove rasprave je ustao Car i osudio Dalilui za komentarisanje bivšeg muža.

Šta ona ima da napominje šta je on radio sa kojom devojkom, meni to nije jasno - rekao je Car.
Ne razumem šta se ti mešaš - dobacila je Dalila.
Pričajte vi o vašem braku, a ne o tome kako sada on gleda i komentariše Marijanu. Ona je htela da stavi njega i Marijanu koju je htela da stavi u izolaciju, a sada kao komentariše da on baca pogleda ka njoj. Ja sam fer i pravedan. Ona priča nebuloze, nije pravedna. U ponedeljak ih stavlja u izolaciju, a sada ona govori kako je Dejan rekao za Marijanu da smrdi. Ja smatram da je Marijana Zonjić jedna od najpedantnijih devojaka u kući, a i da nije, nema potrebe to Dalila da komentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavila si čoveka, ušla si u vezu sa novim, a sada komentarišeš ovako nešto - krenuo je da priča Mateja kada ga je Car prekinuo:
To njihovo meni nije jasno - rekao je Car,
Ma ona mene hoće da ukanali od kako ste vi ušli u vezu. Ja sam najbliži bio sa Sandrom kada smo se vezali. Meni nije jasno što je ona izabrala Marijanu baš od svih riba, a ona je brutalna riba - rekao je Dejan.
Meni nije jasno što ona priča o tome i kako bi ga sahranila, nema poente. Da ne komentarišem i to što je kao ona njega finansirala. Ne kapiram što to priča. Da li će se oni razvesti ili ovde, ili napolju, to je njihova odluka, ali meni nije jasno što se toliko to potencira - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.