AKTUELNO

Doselili su se nedavno, a komšiluk je već stekao svoje mišljenje o njima.

Anastasija Ražnatović otpočela je zajednički život s dečkom Đorđem Kuljićem u novoizgrađenom, luksuznom naselju na Dorćolu. Uselili su se nedavno, a sada su njihove komšije razvezale jezik.

- Ovde uglavnom žive mladi i svako brine svoju brigu. Nije baš da ih zanima ko je direktor, pevač ili glumac. Mislim da se to i dopada javnim ličnostima, pa hrle da žive ovde kako bi imali svoj mir. Anastasiju sam videla nekoliko puta u prolazu, dok je išla u prodavnicu i prijatno sam se iznenadila - rekla je komšinica i nastavila:

Foto: Instagram.com

- Iskreno, mislila sam da je uobražena jer joj je mama poznata, a sada se i ona bavi javnim poslom, ali me je razoružala. Prva mi se javila u hodniku iako se nismo upoznale lično. Bila je bez šminke i u trenerci, nosila je smeće da izbaci. Videla sam je i pre nekoliko nedelja kada je išla sa drugaricama da kupuje stvari za kuću, pomagale su joj, nosile su mnogo nekih kesa i dasku za peglanje.

Mladić koji živi u blizini Anastasijinog dupleksa na Dorćolu govorio je o njenom dečku Đorđu.

- Njen dečko je opasan biznismen, stalno je na mobilnom telefonu, priča, ugovara. Uvek kada ga vidim on je u nekoj akciji, obučen je uvek odlično. Nikada ga nisam video u trenerci, uvek je u košulji, bilo da su dole farmerke ili pantalone. Čini mi se da su super par, ona je uvek nasmejana, često šetaju po kraju uveče.

Lepo mišljenje o Anastasiji imaju i prodavačice u obližnjoj radnji.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

- Dolazi nam često, kupuje namirnice i to ne samo gotove proizvode već i osnovne sastojke, vidi se da sprema nešto. Hrani se zdravo, ne kupuje slatkiše, dok njen dečko obožava da kupuje čokolade. Ako je nešto pitamo, ona odgovori. Pa, ovde ulaze nepopznate osobe i ne znaju da kažu dobar dan, a ona ne glumi zvezdu.

Autor: D.T.

#Anastasija Ražnatović

#Đorđe Kuljić