AKTUELNO

Proradila ljubomora!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Mensura Ajdarpašića.

Da li ti je jasno da je i po izgledu i po moralu jedina devojka u Zadruzi, Anđela za tebe? - glasilo je pitanje.
Ne znam ko je doneo zaključak... Ja Anđelu ne poznajem, nemam komunikaciju sa njom. Poštujem je, ali nemam loše mišljenje o njoj. Poštujem njen stav i tu donekle aroganciju, njeno ponašanje u odnosu sa drugima. Poštujem njeno delo i lik, svaka čast. Ne želim da kažem da želim da budem sa njom. Ne bih imao da kažem ništa loše za nju - govorio je Mensur.
Je l' ti lepa? - pitao je Milan Milošević.
Ne želim da komentarišem. Možda neko u meni vidi nešto što ne valja. Pričam realno. Ja znam njen mozak. Ja sma sa Milicom i ja nju volim. Ona kad je došla ovde i kad je ušla u vezu sa mnom, ona je meni za njega garantovala ovde, bez ikakvog pokrića i dokaza. Ona se primila na neku tužnu priču... Ja sam ćutao i ništa nisam rekao, ali ako me neko pita da komentarišem ostale deovjke... Ne vodim se drugim mišljenjem, rećiću stvari za koje smatram i mislim da su u redu. Druži se sa Milicom i ne gledam je tim očima... Rekla je da ona ima ovakvog momka da je ništa ne bi interesovalo, kao što sam ja rekao Mateji. Meni je Milica najbolja i iz tog razloga sam sa njom - nastavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad nisam imala loše mišljenje. Rekla sam u usporedbi sa prošlom vezom da sam ja imala takvu pažnju, da sam dobila takvo ponašanje, ja sad da pronađem takvom ostala bih dok se ne bih udala. komentarisala sam njegov odnos prema njoj, a rekla sma i za njeno ponašanje prema njemu - rekla je Anđela.
Mensur sva očekivanja koja ima nemaju veze sa tim izbomrom. Kao da postoji doza mazohizma. Izabere partnerku koja ne može da ispuni očekivanja. Zaljubluje se za suprotnost od nonoga što smatra da mu priliči. Slične stvari zamera Milici... Meni baš nije jasno zašto Menur koji očekuje od svoje devojka da ima držanje i stav - komentarisala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga