AKTUELNO

Pevačica je odmah posle nastupa smeštena u ustanovu u kojoj joj je ukazana pomoć.

Ana Kokić je poslednjih meseci preopterećena obavezama. Nastupa skoro svaki dan, a otkako je krenula letnja sezona u Crnoj Gori, Ana skoro da nema ni dan odmora.

Sve je uzelo danak u subotu uveče nakon što je Kokićeva nastupila u Sutomoru. Naime, njoj je pozlilo posle nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ana je publiku digla na noge već pri prvim taktovima. Pevala je celu noć, a svi su đuskali uz njene pesme. Atmosfera je bila fenomenalna, ali joj je pred kraj pozlilo. U jednom momentu više nije mogla da stoji na nogama, pa su joj momci iz benda nekoliko puta pomogli da niko ne bi primetio. Kada je završila nastup, sišla je s bine i istog momenta joj je pozlilo. Pozvali su Hitnu pomoć i Ana je ubrzo primljena u bolnicu, gde su joj dali infuziju - priča izvor koji je sve ispratio.

Ana je primila koktel vitamina koji ju je povratio i nakon nekoliko sati osetila se bolje.

- Ispoštovala je savete lekara da pije dosta vode i da se ne zamara. Stres koji je proteklih nedelja doživela zbog preopterećenja sada je uzeo danak i lekari su je savetovali da se odmori. To je i primenila odmah po izlasku iz bolnice - kaže dalje izvor.

Naime, Ana je pozvala supruga Nikolu Rađena i rekla mu da je sve u redu i da se ne brine, a onda u ponedeljak otputovala u Vrnjačku Banju kod Nikole, gde on drži vaterpolo kamp za decu.

- Ana je održala radionicu sa mališanima na temu uspeha i koliko je fizička spremnost bitna u svakom poslu. Deca su se najviše interesovala za njeno učešće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", a ona im je strpljivo objašnjavala kako teku pripreme pred svaki nastup. Ovo je bila idealna prilika i da se malo druži s decom, ali i s Nikolom, budući da su u poslednje vreme zbog poslovnih obaveza često razdvojeni - završava priču izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica je sve ove navode potvrdila.

PROČITAJTE JOŠ: DUŽAN 200.000? Lukas konačno progovorio o DUGOVIMA! (VIDEO)

- Istina je da mi je bilo loše, stigao me je umor. Sada je sve u redu i nastavljamo sa nastupima i obavezama - rekla je Ana.

Autor: V. T.

#Ana Kokić

#Bolnica

#Nikola Rađen

#pevačica

'