AKTUELNO

Dramatično!

U toku su "Nominacije". Ovonedeljni potrčci su Dalila Dragojević i Filip Car, a zadrugari moraju da pošalju jedno od njih dvoje u izolaciju. Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću.

U ovoj situaciji koji se nalzi, ja sam Dalila, Dalila sam ja, Dejan je neko ko je bio moja žena. Uopšte mi nije žao što sam doživao nešto loše, jer sam doživao sve. potez nije dobar, nije dobra situacija. Nemam pravo bilo kome da kažem... Ja sam svoje posledice platio, debelo... Brakom sam platio, ženom, koju jedu poruku nisam našao. Imamo odnos gde dosta puta vidim da bi on (Car) voleoi da provodi vreme sa mnom - pričao je jnajuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste slični... Imate slične postupke. Znaš kako ide, Janjuš se slučajno oženjen zaljubi u mladu, Car u oženjenu, pa udari u Janjuševu ribu... Slične neke stvari, koje nisu nove kad su oni u pitanju. Ne kažem da meni ne može da se desi da mi neka devojka napravi haos od života - dobacio je Mensur.
On kroz ironiju njima nabaci - uključio se Miki.
Pun mi je ku*ac moralisanja ljudi koji će reći da je ružno - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Dalilom nisam imao mnogo svađa, kad sam bio u situaicji, ona je isto komentarisala, par puta me je napala i imali smo velike svađe. Ja kad njega vidim, vidim nekog drugom, ja sam mu oprostio... Takav sam. Ja Dejana i Dalilu nikad nisam komentarisao. Meni je Dejan iz čista mira rekao, nikad ga nisam spomenuo i ogovarao. Dejan je navikao da bud ekomentator, koji će sve da reže. Neću da morališem... Koliko god da je rijaliti, pratiće ceo život. dalili zameram stvari koje joj zamera i Filip. Nikad ne treba napasti Dejana, treba da spusti glavu. Šta god da Dejan kaže u ovoj situaciji, on čovek nije napravio nijednu grešku, ne treba nikad da ga napadne. Prošli put sam ostavio Filipa, ja ću ga i ovaj put sačuvati, najvećim delom zbog majke Milice - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.