AKTUELNO

Da li će preći granicu?

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Nikolu Grujića.

Šta ti se nije dopala u Miminom ponašanju na žurci, pa si se onoliko naljutio na nju? - glasilo je pitanje.
Ništa, rekao sam da idem u kuću, nije mi se ostajalo, ne vezano za nju. Bila je situacija, rekao sam da neću biti tu, vratio sam se, ona je malo čudno igrala. Mateja nema veze sa tim, ona je igrala... Vidim du*etom meša - pričao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se po njegovom ponašanju i po mimici. Sklon je upuštanju u druženje... Možeš misliti šta radi napolju, kad nije pored svoje žene! Zašto se on tako ponaša? Vezuje se polako, stalo mu je do nje. Ja bih njima lisice vezao još neko vreme. Čuli smo da se nalaze u štekovima i da tamo postoje poljupci. Rađa se emocija, slatko to izvire iz njega, dok govori o odnosu - rekao je Mensur.
On zna šta radi. Ana može da posvedoči... Od svih parova zadatak najviše ogovara Gruji i Mimi. Što se tiče njihovog odnosa u krevetu, leže preko puta mene... U toku noži sam gledala kako je on trlja rukama po zadnjici i po telu. U "Igri istini" ne želi da učestvuje jer zna da će se potegnuti. Istina je da se zaljubio, ovaj odnos mu odgovara. Ustane kao pogubljen, a nije uopšte ni pogubljen, ni glup. Dešava se ozbiljna stvar i tek će se dogovoditi - komentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si znao da je izljubomorisao? - pitao je Milan Milošević Mateju.
Jesam. Gruja je meni prišao danas i pitao me za performans sa Mimom. Ja sam se zaj*bavao i imitirao Irmu, valjda je meni Mima stala iza leđa. Tara mi je potvrdila, još ljudi posle mi je reklo. Čudno je, nije lep promer nekog ko je u brku da se tako češka - odgovorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek gledam da mi ruke budu gore, da neko ne bi protumačio - dodao je Gruja.
Nemoj da lažepš, jer ako ja počnem da pričam, ti si na*ebala! Ja sam se probudila u pola noći i videla njega da leži i videla sam da se pokrio mojim jorganom. Pitao me je je l' može jer se posvađao sa njom, ali mi nije rekao da će da legne kod mene u krevet- Odmah sam rekla da se pomeri, ona je bila budna i čula i danas je to rekla - otkrila je Ana.
Nas lisice jesu približile, možda nam drugarski odnos prija više nego što bi trebalo - nastavio je pevač.
Drago mi je da je svoju sreću našao iz 19. pokušaja. Uspešna žena koja će profitirati iz ovog odnosa. Znam kako Gruja funkcioniše, on ga je metao i ranije. Dva, tri pitanja su mu stizala za Pamalu, ali Gruja korača ka devetoj tituli ove godine. Tako sam i ja tražio zadatak, pa se razveo. Ti si shvatio zadatak kao da ćeš dobiti nacionalnu pemziju. To je samo izgovor - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga