AKTUELNO

Besna kao ris!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Sledeće pitanje bilo je za Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je ljubav ako gledaš Dalilu nesrećnu, kako tumara imaginarijumom što je raskinula sa Filipom zbogf tvojih suza i udaranja po vratima? - pročitao je voditelj.
Naravno da ne. Ne kažem da neko treba da me podrži, ali ne morate da me napadate - rekao je Dejan Caru.
Ne, nisam ja napao zaista, to je bilo na Miljanin način - negirao je Filip.
Samo nemojte toliko indirektno, nema potrebe. Nisi ti ništa kriv, ja sam njoj verovao i moglo je ovde da bude sto Filipa, ali eto. Verovao sam u nešto što ne postoji - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ne bih njemu nešto rekao, čak i da me uvredi i da mi kaže nešto, ja ću ćutati. Nekada mi je neprijatno, nekada bih drugačije reagovao. Moram reći, majku si odstranio kada je radila nešto loše, a Dalilu ne i to su meni stvari kontradiktorne - govorio je Car.
Bitno da su svi na okupu, pozdrav za Mungosa. Ono što sam tvrdila sada je izašlo na videlo - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Prestaću sa svim stvarima koje sam radio, ona radi šta radi, svako radi svoje. Meni je žao kroz sve šta će proći - nastavio je Dejan.
Nemoj ti mene da žališ, ja sam mnogo gore stvari prošla i ova šaka ljudi ne može meni ništa da promeni. Meni je samo palo teško što sam povredila ljude koje volim. Moj otac je sada ljut i ja to znam, ali eto. Neka mu i kuća i sve, ja se neću nikada vratiti tamo i živeti sa nekim novim, ostaću u Beogradu, počeću svoj život iz početka. Neću siguro leći u grob - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga