AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Filipa Cara i Dalilu Dragojević.

Da li ste svesni da ovo što imate je totalno fatalna ljubav koja se dešava jednom u životu? Vaš život, vaša pravila - glasilo je pitanja.
Neka Filip odgovri - bila je kratka Dalila.
Neću ni ja - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ste se posvađali? - pitao je Milan Milošević.
Zbog tuđih komentara, kao deca, rešiće. Kakav bih ja bio drug da kažem? Dalilu poštujem zbog Filipa Cara - rekao je Miki.
Ne zaboravimo da su ovi ljudi radili pre početka rijalitija na detetu, a to se dogodilo za 10 dana. Filip Car je iskučivo razlog, nema drugog razloga. Da je htela da završi, završila bi pre godinu dana kad smo komentarisali da je njihov brak iz inata. Dejan je nju zavoleo na poseban način. Sve u životu možemo da izaberemo, ali roditelje ne. roditeljima kad okreneš leđa, tu sreće nema. Roditelji uvek misle najbolje svom detetu. Trebala je prvo da porazgovara sa njim, da ga pripremi i kaže da se zaljubila. Ja sam mu prva rekla, ne mogu da se pravim luda. Sinoć su svi navalili, iskontrosila sam se da izdržim. Za njega je bila idealna ljubav, na neki način idealna, sa njegove strane prenaglašena. Dalila bi, da se nekom drugom to dogodilo, rešetala i oči vadila, Dejan isto. Setimo se Janjuševe nominacije, vraća se kao bumerang. Ne mogu očima da gledam tebe(Cara) i Dalilu, odvratni ste i jadni - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pop*i mi ku*ac - odbrusio je Car.
Neka ti po*ši Dalila! Otkako se desio poljubac i otkako je rekla Dejanu kod ogledala - pričala je Miljana.
Sinoć si me molila kod drveta da se poljubim sa njim - dodala je Dalila.
Radim kako mi se radi... Ti si je*o od najboljeg druga devojku - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ja van rijalitija treba da slušam tvoje muke, nisi mi lupala na vrata u pet ujutru i nisam te vozio i razvozio. Ja sam sad u situaciju, ako ti se gadim nemoj mi zakucati za dva sata - pričao je Car.
Jedva čekam vašu nesreću, jer se sladite tuđoj - odbrusila je Miljana.
Sinoć je od drveta tražila da se poljubimo - ponovila je Dalila.
Ne znaš Dalila, bila si pijana - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga