AKTUELNO

Mensur priznao sve šta misli i odabrao svoju stranu.

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je dao reč Dejanu Dragojeviću i pročitao mu naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si danas posle radija, da te najviše izjeda što ne smeš da kažeš šta misliš? - pročitao je Milan pitanje.
Nisam tako rekao, poenta je da neću da komentarišem nešto loše jer bi to bio nož koji bi svi iskoristili i zabili joj u leđa. I dalje pokušavam da odbranim brak kao da je bilo nešto idealno, bar ja za nju ne znam. I dalje ću biti po strani, koliko god tvrdili da sam lažov, kako god - odgovorio je Dejan.
Šta je ono što ti nećeš da kažeš? - pitao je Đedović.
Ona ustane i kaže sve šta hoće, ja neću. Neću samo ja da je povređujem i ovako će doživeti sve i svašta. Stvar je u tome, reči koje ona izgovori ja tumačim kako tumačim, ali ne ulazim u raspravu. Ukoliko hoćeš da budeš srećna budi, ja to puštam. Ona je svoju sreću pronašla. Kad mi se plače, plakaću, prešao sam na pljugice, mislim da ću biti okej - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sviđa mi se Dalilin lažno osmeh, mjožda je ovo sam trenutna sreća. Ako je ona ovako lako prodala pet godina za par osmeha i jednu dobru foru. Koliko njoj on treba za budućnost, to ona najbolje zna. Oni su ovde ušli sa nekim ciljem, kako da to sve padne u vodu. Kako je moguće da se pojavi on i da ona shvati da je sve glupo. Trebala je po meni, ako ga već ne voli, odmah da kaže, ne može to tek tako da nestane za dva dana. Ne znam zašto sama sebi i njemu nije priznala, pa da sve bude čisto. Milane, nemam više potrebu da više pričam sa njom i ona to zna. Izaći će joj sve na nos to je definitivno ali sada nije vreme. Čitav život nije samo osmeh, ne znam šta ona misli. Ima 29 godina i jako je neodgovorno ovo ponašanje. Mislio sam da će postupiti mnogo odgovornije. Dejanovom mozgu je jako teško da prihvati, toliko su dugo živeli zajedno i stvorili su takav odnos, imali su planove za dalju budućnost, ušli su sa ciljem ovde - govorio je Mensur.
To je ranije kretalo, ali je on bio slep očigledno - dobacio je Đedović.
Slažem se apsolutno. Ona je morala da sedne sa njim i obavi ozbiljan razgovor sa njim, a ne da se ponaša onako bahato. Morala je da mu pruži poštovanje neko, da kaže da joj je žao svega, ali da se desilo. On zaslužuje da on sve prvi zna, a ne da sluša od drugih - govorio je Ajdarpašić.
Mi bi kasnije ušli mnogo kasnije u neki odnos, ovde je mesec dana kao godinu dana napolju - dodao je Car.
Meni ona nije jasna, ne kažem ja da je on loš čovek i nije loš lik generalno, ali ona odlično zna kakav je on i šta može da očekuje - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga