AKTUELNO

Druga strana priče!

Nakon haosa koji je izazvala fotografija na kojoj naša misica Valentina Petrović pokazuje dvoglavog orla s Frontinom Gaši, Mis Interkontinental Albanije, oglasila se i ona.

Foto: Facebook Printscreen

Prvobitno se oglasila Valentina, koja je poručila da se izvinjava, da je bila nepromišljena i u euforiji, kao i da su joj devojke sa kojima je pozirala "namestile kako da stavi ruke". Sve njene navode demantovala je Frontina Gaši, koja kaže da Valentinu apsolutno niko od njih nije naterao da to uradi. U prilog tome poslala je još dve fotografije na kojoj Valentina pokazuje dvoglavog orla, i to u narodnoj nošnji i opankama!

Ona se dotakla i fotografije koja je nastala nakon ove sa pokazivanjem dvoglavog orla, a na kojoj Valentina sa Frontinom, te Besom Ćitaku (predstavnicom tzv. Kosova), pokazuje tri prsta. Kako Frontina ističe, Valentina je nju i Besu molila da to učine, kako bi malo ublažila haos do kog je došlo zbog pokazivanja dvoglavog orla.

Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina za Telegraf Jetset.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

- Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Autor: Pink.rs