AKTUELNO

Ona je ortkrila da se razlikuje od većine žena.

Ekipa emisije "Premijera" bila je na sjajnom nastupu Svetlane Cece Ražnatović u jednoj poznatoj diskoteci u Budvi. Njena publika uživala je u novim, ali i starim Cecinim hitovima, ali njene fanove oduvek je zanimalo i šta se dešava u njenom privatnom životu.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi me stalno pitaju sve u vezi sa mojim emotivnim životom, za moju privatnost, a ja nikada nisam potencirala na tome. Trudim se da što povučenije živim i da taj neki svoj privatni život apsolutno ne eksponiram. Ja čak ne podnosim ni kad se Anastasija i Veljko slikaju u kućnoj atmosferi i pokazuju taj neki enterijer  kuće - rekla je Ceca.

I dok mnogi njeni fanovi priželjkuju da Ceca konačne nađe emotvinog partnera, ona priznaje da njoj nije potrebno to da bi bila u potpunosti srećna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SA NESTRPLJENJEM IŠČEKUJE PRINOVU! Rasta: Ana MUŠKI podnosi trudnoću! (VIDEO)

Ja ne pripadam onom profilu žena koje smatraju da je muškarac sreća. Meni nije potreban muškarac za sreću. Ja imam svoju porodicu, a to je ono što sam želela i gradila - da imam porodicu. Otkad sam sazrela kao žena, ili devojka, ja sam maštala da se ostvarim kao majka. Rodila sam dvoje dece, ali sam rodila i sebi dva najbolja prijatelja. Za mene je to sreća. Za mene je sreća moj izbor profesije u kojoj uživam - rekla je pevačica.

O čemu je još govorila Ceca, kao i ostale priče o poznatima, pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera".

Autor: Pink.rs

#Premijera

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#emisija

#pevačica

'