AKTUELNO

Priznanje popularne pevačice iznenadilo je domaću javnost.

Dragana Mirković, jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, ljubomorno čuva detalje iz svog porodičnog života za sebe. Svoju decu, ćerku Manuelu i sina Marka nikada nije medijski eksponirala, poput brojnih kolega koje to čine, a sada je u jednom intervjuu šokirala sve kada je priznala koliko su joj deca skromna.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Moja deca su najnormalnija deca na svetu, koja su imala normalno detinjstvo i bili odlični đaci.Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u Ricu - rekla je Dragana.

Dragana se potom osvrnula na priajteljstvo sa holivudksim glumcem, pa istakla da je Van Dam veoma upućen u njenu karijeru i da je upoznala njegovu porodicu, te se čuje i sa njegovom majkom.

- Van Dam je neverovatan čovek, mnogo je zavoleo moju porodicu i super se družimo, a upoznao nas je vlasnik Fashion TV-a. Ljudi iz svetskog džet seta su mnogo prizemnij nego naši. Van Dam zna i više nego što bi trebalo o mojo pevačkoj karijeri - rekla je Dragana, piše Telegraf.

Foto: Instagram.com/dragana_mirkovic

- Jednom je zvao mog menadžera dok sam bila na bini. Kada pogledam ekran, vidim muža Tonija i Van Dama, deset minuta su pre toga gledali koncert preko mobilnog. Pa Van Dam je bio oduševljen, a meni je iskreno bilo neprijatno, pa ko zna koje svetske zvezde sve on gledao - ispričala je pevačica, a zatim otkrila da se zbližila i sa Van Damovom porodicom.

- Upoznala sam mu porodicu u Belgiji. Njegova mama ume da me pozove kada zna da je sa mnom i Tonijem. Čak i kad pozove Van Dama, on joj kaže da je sa nama, pa da meni telefon da je uverim da je sve u redu, brine kao i svaka majka. Žena mu je fantastična, a ćerka poput njega talentovana za sport i glumu - rekla je pevačica.

Autor: pink.rs

#Dragana Mirković