AKTUELNO

Dejan i dalje pri svom stavu!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je zamolio Dejana Dragojevića da ustane.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si još uvek lagan? - pročitao je Milan pitanje.
Jesam, lakši sam svaki dan. Postoje stvari koje me moraju izbaciti iz takta. ali pravim balans kako će sve da ispadne, u takvoj sam situaciji - odgovorio je Dejan.
Daće bog, da te ne gledam u takvoj situaciji - dobacila je Dalila.
Nije mi jasno da posle četiri braka ne slušaš ništa šta ti ona priča - dodao je voditelj.
Jedino mene Matora čuje kada pričam - dodala je Dalila.
Ona hoće da se distancira od mene očigledno - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakvi crno lagan. On samo hoće da se konkretizuje i da se kaže ovo je crno, ali to neće dobiti i to je jasno ko dan. Ostaje mu samo da kapira usput - rekao je Đedović.
Postoje stvari koje mene zabole, ne mogu ja da reagujem kao štapićem kada vama odgovara - ubacio se Dejan.
Naravno, ali isto tako znam koliko je stvari fejkirano. Ti si sklon tome - dodao je Đedović.
Ja ću da pustim suzu, kada se meni pušta a vi uzmite pa merite sve. Danas sam loše sanjao pa sam bio sam i prijalo mi je tako, pričao sam posle samo sa Đoletom - nastavio je Dejan.
Dalila sa mnom i Matorom priča dosta otvorenije, ali ja neću ništa da kažem. Dejan je jako inteligentan i znam da on to sve kapira, na isti nalin kao i svi mi, ali vrti priču jer mu je lakše tako da ne prevali to preko usta. Njegov smeh pravdam time da je previše stresa, čak i ja tako reagujem - naveo je Marko.
Prepisivanje krivice i kako sam ja najgora, to me ne zanima. Svesna sam da će to neko vreme biti, ali to kod mene ne prolazi - izjavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila njemu pokušava da objasni sve. Nekako uvijeno, kaže mu da bude pozitivan, da se drugačije ponaša. Smatram da je današnja reakcija Dejana danas pokazala kako je njemu ustvari. Vidi se da mu nije dobro - govorio je Mića.
Kad zaplačem, zašto si plakao. kad stojim zašto si stajao, vi pravite sliku od mene kakva vama odgovara - dobacio je Dragojević.
On pravi stvari koje nisu prirodne, ovo nije Dejan. Danas mu je sve izašlo, sve to kulja i onda izbije na površinu. Ti si nezadovoljan, razočaran i tužan. Pre dva dana sam rekao da smatram da će on napraviti ovde ozbiljan problem, umesto da se suoči sa problemom, on sve guta - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga