AKTUELNO

Au!

U toku je Porodićni sadstanak u Beloj kući, a sledeći je reč dobio Sale Luks:

O svemu ću da pričam kod Čolaka na radiju, a generalno sam dobar sa svima, a Đedović koji prati sve ne zna kako se zove Nevena i mnogi drugi, zato što ništa ne radite - rekao je Luks.
Vi ispadate smešni napolju, ništa ne pričate za crnim stolom. Narod nema pojma ko ste, nemam ni ja koji pratim konstantno. Zna se za petoro ljudi i to je to. Sve što pričaju tamo negde, niko nije ovde za stolom rekao nikome u lice - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednom prilikom je Stanija ustala i rekla da je Marku bitan se*s. Marko prvo nemoj da se deraš na mene, šta je problem da citiram ženu, ne pljujem je. Milan je digao Staniju i rekla je: ''Pričala sam sa Markom, on je išao od jedne do druge, prosto bitan mu je se*s'' - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona što govori to je istina, to je Stanija rekla - ubacila se Rešićeva.
Niko nije spominjao se*s - rekao je Osmakčić.
Stanija i ja smo sedeli dole, kad su došli Marijana i Janjuš, i dok je ona bila u vezi sa tobom, nabacivala se Janjušu. Stanija i ja se mnogo dobro poznajemo i pogledom govorimo sve. U ovom slučaju smo se Marijani upi**li od smeha. Stanija je uvek razje**la ovaj odnos, od toga sam piš*o napolju. Stanija samo neće da ispadne najgora, a Marku se samo Stanija sviđa ovde - rekao je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Po čemu se mi sprdamo sa ljudima? - pitao je Marko, na šta je Đedović rekao:
Vidi kako se smeje...Dodiri, priča, šaputanje i sve to, pa nisam ja budala. Stanija je Bog otac za takve stvari i pokazala je narodu ko su budale. Ja je podržavam potpuno u tome - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta :

Autor: N.Žugić