AKTUELNO

Bol ne jenjava!

Na današnji dan navršava se tačno 14 godina od smrti pevača Nina Rešića. On je u 43. godini izgubio život od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola.

Foto: Printscreen YouTube/Officielni kanal Nino Rešić legenda

Njegova ćerka Sandra Rešić se trenutno nalazi u rijalitiju Zadruga, a na njenom Fejsbuk profilu je pre dve godine osvanula poruka koja je mnoge rasplakala, a u kojoj ona opisuje trenutak kada je saznala da joj je otac preminuo.

Foto: Printscreen YouTube/Officielni kanal Nino Rešić legenda, Facebook.com/Privatna arhiva

- Poziv. Idem prema bolnici. Pet prijatelja iza mene. Ćute. Ćutim ja. Ne dozvoljavaju da te vidim. Čujem doktorku "Razumite, ne mogu da vas pustim. Umro je." I sada, posle 12 godina, ne zna, gde sam otišla nakon. Rekli su mi "Idi kući". Ne sećam se. Do sada nisam postavljala naše slike. Nisam želela patetiku. Ružne komentare... Sada me ne zanima. Zaslužan si velikim delom za moje postojanje, tada i sada. Iako misle da je lako, lavovski se borim da dokažem da nisam samo prezime. Legendarnost ne mogu da dostignem. Ali sam ponosna kada zapevam tvoju pesmu. A onda više ne pevam ja... Već hor ljudi ispred mene. Verujem da si tada srećan. Negde gore - napisala je Sandra na godišnjicu smrti svog oca.

Autor: M.K.