AKTUELNO

Zahuktava se!

Nakon što je raskrinkao bračni par Dragojević, Marko Đedović je voditelju Darku Tanasijeviću otkrio šta misli o ostalim odnosima u Beloj kući, a prvi na tapetu bili su Tara Simov i Dino Dizdarević.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča Dina i Tare počela je napolju, zvali su me da dođem u taj lokal. Svidela mu se, ali se razočarao zbog njenog postupka. I ona mi je rekla da joj se svideo. Pričao sam sinoć sa Matejom i kažem mu: "Vidi Dina kod Tare, možda se i smuvaju". Mateja kaže da bi to voleo i da ok izgledaju. Dino me je danas pozvao i pitao da li bi Mateji smetalo da oni budu zajedno, ja sam mu preneo. Onda me je i Tara srela, rekla da je Dino kulira nešto, ona očekuje odmah svu pažnju sveta. Imamo novu ljubav na pomolu. Mada je Tara previše hladna prema Mateji za nekog ko tvrdi da se ohladio, znamo mi kako ona reaguje. Videćemo šta će se desiti. Dao bih prostora Tari i Dinu, jer što bi mi napolju rekla to... To se desilo veče pre ulaska u Zadrugu njegovog. Sviđa joj se Dino - istakao je Đedović.
Ko te se najviše uplašio? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da isključimo ove nove zadrugare, mislim da Dejanu uopšte nije bilo prijatno kad me je video. Ja Dalili nisam drag, ali me gleda kao svetlo na kraju tunela jer ću da kažem ono što ona ne može. Ostavljaj i ne okreći se ako nisi srećna, koga briga - poručio je Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.