AKTUELNO

Proslavljeni pevač napustio nas je u 85. godini, a Cunetove kolege veoma je rastužila vest o njegovoj smrti.

Vest o smrti legende narodne muzike Predraga Cuneta Gojkovića rastužila je domaću javnost, a posebno njegove bližnje, kao i kolege sa javne scene. On je preminuo u 85. godini, a za sobom je ostavio suprugu Leposavu, sa kojom je bio u višedecenijskom braku i ćerke Katarinu i Natašu.

PROČITAJTE JOŠ: ODLAZAK LEGENDE! UMRO Cune Gojković!

Foto: Tanjug

Cunetove kolege veoma su potresene zbog smrti kolege, a kraljici narodne muzike Lepoj Lukić je, reklo bi se, najteže.

Vrištala sam od tuge kad sam čula. Mnogo mi je žao i teško. To je naša legenda, uvek je bio i uvek će biti. On će zauvek živeti u našim srcima - rekla je Lepa drhtavim glasom za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Tugu za pokojnom legendom narodne muzike ne krije ni Miroslav Ilić.

Pre svega saučešće Cunetovoj porodici. Izgubili smo jednog od najboljih pevača. Izgubili smo kolegu i saborca. Ovo je zaista veliki gubitak. Mnogo mi je žao. Neka mu je večna slava - rekao je Miroslav Ilić za naš portal.

Foto: Printscreen

Merima Njegomir se od Cuneta oprostila putem društvene mreže Fejsbuk gde je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz mladosti uz dirljivu poruku.

Moj dragi prijatelj, kolega i moj pevački uzor je napustio ovaj svet. Ostaće večno da živi u mom srcu. Neka mu je večna slava - napisala je Merima na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Dragan Kojić Keba se od pokojnog kolege oprostio putem društvene mreže Instagramu uz emotivnu poruku i Cunetovu fotografiju.

Večna slava velikom umetniku i čoveku - napisao je Keba na svom profilu na Instagramu.

Autor: M. K.

#Dragan Kojić Keba

#Lepa Lukić

#Merima Njegomir

#Miroslav Ilić

#Predrag Cune Gojković

#Smrt

#pevač

'