AKTUELNO

Ori se Bela kuća od njenog smeha!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Vreme rezervisano za opipavanje pulsa publike i svih odgovora koji su do sada bili sakriveni. Voditelj je nastavio sa pitanjima za Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Govoriš Zverki da ti je najžalije što si ranije mogao da "cepaš sve", a sada ne možeš zbog svoje situacije jer sada svi mogu da te poklope - pročitao je Milan pitanje.
Nisam tako rekao sigurno, ne verujem. Rekao sam da ne mogu da budem sada isti kao ranije, jer sam i sam u problemu - odgovorio je Dragojević.
Meni je rekao generalno i nije rekao "cepam". Rekao je da ne može Dalilu ne može da odbrani jer imaju za šta da je napadnu - dodala je Sandra.
Sigurno je priča bazirana bila za nešto drugo, ovako ne mogu da se setim - nastavio je Dejan.
Nakon onoga što je Filip rekao da im je brak sranje, rekao je da ne može više da komentariše isto, jer sada imaju za šta i njih da komentarišu - rekla je Rešićeva.
Razmišljao sam sinoć, da se makne od mene rekli bi odmah a eto oseća nešto, a ovako ako ostane okej sa mnom ispašće da je ravnodušna. Eto možda, da je zaljubljena bi se makla - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si Filipu da ne može dobiti sve odmah i da mora da balansira - pročitao je Milan.
Mislim da je to bilo u raspravi, rekla sam da je navikao da dobije sve i odmah, mislim da nije bilo u vezi sa nama. Ja ne znam sada, ali ja mislim da je tako bilo. Možda je i sinoć bilo - nastvila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jako slatko kada ti počneš da se smeješ - dodao je voditelj.
Meni bude smešno kada Miki dobaci ili kaže da ne može da spava zbog nas. Meni je to uvek smešno. Razgovarala ja sa njim ili ne ja ću se uvek smejati stvarima koje su mi smešne. Neprijatno mi je, nemoj me pitati takva pitanja - smejala se Dalila.
Ja ću i ove godine ispasti lažov zbog svih ovde - nasmejao se Đuričić.
Pitao je Miki ima li neko neki sok, ja sam rekla da imam cedevitu, a Filip je tražio da napravim i njemu. Ja sam kasnije zaboravila i sada me i dan danas zeza da još nije dobio cedevitu - jedva je progovorila Dalila od smeha.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga