AKTUELNO

Skandal ne jenjava!

Pre nekoliko dana u domaćim medijima kao bomba odjeknula je vest da je Nebojša Grnčarski, vlasnik jedne modne agencije i maneken, zlostavljao svoju suprugu Draganu. Prema saznanjima medija, Dragana je danas ponovo prijavila još uvek zakonitog supruga.

Foto: E-Stock

Prema saznanjima medija, Nebojša je danas presreo Draganu koja je napustila bračnu zajednicu, vređao je i pretio rečima: "Stani, je*aću ti majku, k*rvetino jedna, sahraniću te, zapamtićeš me za ceo život". Incident se dogodio jutros oko 9 časova u Beogradu, a Dragana je sve prijavila u policijskoj stanici Stari Grad.

Na osnovu procene rizika, Grnčarskom je izrečena mera zabrane kontaktiranja i prilaženja Dragani Grnčarski.

Podsetimo, pre nekoliko dana izvor za medije otkrio je da je Dragana Grnčarski istog dana kad je protiv supruga podnela krivičnu prijavu, sudu dostavila i zahtev za razvod braka.

U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - otkrio je naš izvor.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Sada je to učinila jer se njihov odnos nije popravio, već se, kako kaže dobro obavešteni izvor, maltretiranje od strane supruga nastavilo. Inače, kako Dragana navodi u krivičnoj prijavi, te večeri, 4. januara, dok je ona sedela i čitala knjigu, Grnčarski joj je navodno prišao, rekao joj da je "luzerka koja nikad ništa u životu nije napravila", kao i da je "i Ciganka mogla da mu rodi troje dece", a onda ju je stegao za obe ruke i počeo da je trese.

Pošto je, kako tvrdi, ona ćutala, Nebojša se dodatno iznervirao, vikao joj "mutava, progovori", a onda joj je lupio nekoliko šamara - dodaje on.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Dragana je u prijavi protiv muža otkrila da je tada prvi put napustila njihov zajednički stan. Tim povodom oglasila se i Dragana.

Tačno je da sam podnela zahtev za razvod braka. Sve ostalo ne želim da komentarišem - bilo je sve što je nekadašnja manekenka želela da kaže.

Sa druge strane, Grnčarski je tvrdio da nasilja nije bilo.

Fizičkog i psihičkog maltretiranja nije bilo. Ona je samovoljno, dok sam bio sa troje dece na putu, izašla iz stana i preselila se na nepoznatu lokaciju. Troje dece je ostavila sa mnom poslednja dva meseca. Za to vreme ih je zvala samo nekoliko puta i tri puta je bila u stanu da ih vidi. Čime se sada bavi i šta radi, nemamo nikakav uvid ni deca ni ja, a ostale stvari ćemo rešiti brakorazvodnom parnicom - poručio je on.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.