AKTUELNO

Opet ironičan?

U Beloj kući i dalje traje Igra istine. Sanja Grujić je postavila pitanje Saletu glumcu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo mišljenje imaš o Dejanu, s obzirom da si rekao posle svega da ćete popiti kafu iako ti je dirao porodicu? - pitala je Sanja.
Mi imamo dobar odnos. Totalno sam smetnuo sa uma da nisam pratio tu priču sa Sanjom Čaprićevom. On je mene napu*io ku*cem, a ja tek ustao, ne znam gde se nalazim. Imate svoju muku, neću nikome da stajem na žulj. Sve što sam rekao ne mislim, to je afekat. Imam pitanje za Janjuša - govorio je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Totalno si se ugasio onaj dan kad su se njih dvoje smuvali. Kaži mi tvoje mišljenje, da li ti je iskreno krivo što su njih dvoje sada zajedno? - pitao je glumac.
Iskreno me je povredilo što se poigrala sa mojim emocijama. Jako sam se vezao za nju i bila mi je jedna od najdražih, kada sam video tu scenu da se ljube i grle bio sam jako povređen - odgovorio je košarkaš.
A kako je to kad se ti ljubiš svaki dan sa nekom drugom - ubacila se Marijana.
Žao mi je što sam izgubio devojku kao što je Marijana. Šalim se naravno. Top ste par, super što je našla momka, ja nisam za neke ozbiljne stvari, ovo je ekstra! Imam pitanje za Marijanu. Ti si rekla da me voliš Stefani čak si počela i da plačeš - naveo je Janjuš.
Ti i ja se sprdamo svaki dan tako i rekao si i ja tebe. I danas si mi rekao volim te i otkači se njega. Mi to govorimo svaki dan jedno drugom - odgovorila je Zonjićeva.
Ja sam bila pristuna kada su pričali da treba da zakoče jer je Marijana već dobila neke emocije, a Janjuš ne želi da uđe u neku vezu. Znaš da je Janjuš tebi rekao da mu se stvarno sviđaš, ozbiljno ste pričali, ja sam bila tu. Nemojte da lažete - ubacila se Matora.
Preko glave mi je tvojih grešaka, ljubio si se svaki dan sa nekom drugom. Sve što si mi radio mesec dana mi se nakupilo. Ja sad imam momka, mene više ništa ne zanima. Od 6.10 ja imam dečka i sve ostalo me ne zanima - vikala je Marijana.
Vidno je da si povređen, očigledno ste ti i Sandra Rešić ispali kolaletarna šteta, oni su sada zajedno vama iz inata - ubacila se Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga