AKTUELNO

Jezivo!

Influenserkama Sari i Anji Damnjanović opljačkana je porodična kuća u Beogradu, a tim povodom se sada oglasila Sara.

Foto: Instagram.com/saratkd7

- Stoji kod mene na storiju gde ću ja biti u Kragujevcu, pošto sam zaštitno lice kladionice, otišli smo porodično mama, tata, sestra, nju znate, nas četvoro je otišlo, brat je ostao. To je definitivno neko ko je pratio i čekao momenat kad niko od nas nije kod kuće. Brat je bio u Beogradu, oko sedam se vratio kući, bio je na stoni tenisu, došao je kući da se istušira i da nastavi ka gradu. Između sedam i dvanaest je neko upao u kuću i krao bukvalno sve što je stigao - počela je priču influenserka.

- Ukrali su od nakita, naočara, satova, novca, proveravali smo i rezervne ključeve od automobila, ali eto, to nisu videli, mogli su i da uzmi ključ da odvezu neki auto, sreća da ništa nije bili u dvorištu što se kola tiče - rekla je Sara i dodala da su svuda po kući zatekli otiske od prstiju i cipela.

- Bili su forenzičari, uzimali su otiske pošto su svuda, vide se otisci i od cipela i od prstiju kako su se peli na mašinu za sudove da bi videli da li ima nešto gore na kuhinji. Policija je uzela izjave i mi sada čekamo. Bila je i Hitna pomoć jer mami nije bilo dobro - rekla je Damnjanovićeva i doala:

Foto: Instagram.com/saratkd7

- Jeste strah i šok, ali se trudim da se za te materijalne stvari ne vezujem emotivno i da se ne nerviram, jeste da su kroz nakit koji su odneli uzeli neke uspomene, ali eto, držimo se dobro. Bolje što niko nije bio, otkud znam da li su oni bili naoružani, kako su upali, šta je tada moglo da se desi, možda je sreća u nesreći što niko nije bio tu. Mada, da je bio neko javili bi oni tim ljudima, pa bi oni pobegli, njima nije cilj da budu uhvaćeni. Svetla su svuda bila popaljena, obišli su celu kuću, prizemlje i sprat, sve detaljno su pretražili popalili svetla.

Sarin pas bio je u kući tokom pljačke, a kada su ušli u kuću, stajao je u ćošku i tresao se.

- Pas je bio u kući, ona ima jedanaest i po godina, ona je uveku kući, štene je bilo sa nama, dok je ona naviknuta da funkcioniše normalno u kući. Kada smo se vratili ona je bila u ćošku i tresla se. Strahinja se prvi vratio kući sa nekoliko drugara, oni su ušli i zatekli čitav haos,sve razbacano na sve strane, a ona je bila u ćošku i tresla se, a kada je videla da su oni onda se smirila. Izveli su je napolje, da pretraže sve - ispričala je ona.

- Mama je bolje uzeli smo polako da sređujemo, totalni je nered, zaspali smo u osam, policija je celu noć bila kod nas. Katarstrofa - zaključila je Sara.

Foto: Instagram.com/saratkd7

Autor: M.M.