AKTUELNO

Razvod na pomolu?!

Kako se danima polemiše o prisnom druženju Dalile Dragojević i Filipa Cara, zbog kog je njen brak sa Dejanom ozbiljno poljuljan, Bane Čolak poželeo je da baš u njegovoj emisiji suoči Dalilu i Filipa i sazna šta se zapravo dešava između njih dvoje:

Ne zanima me šta pričaju ljudi - rekla je kratko Dalila, pa ovako odgovorila na pitanje da li je zaljubljena u Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je žao što se sa Peletom desilo ono sinoć, želim da se svi pobrinu oko tog momka, ne tražim od njega oprost, ali mi je jako žao, nisam ovo očekivao. Sinoć sam se napio i onda pričam svašta. Pogrešno rešavam stvari, samo ću jednu stvar reći, mislim da sama sa sobom treba rešiti neke stvari, kao i sa Dejanom. Jesam zaljubljen, priznajem. Ja sam već rekla da je ona najlepša devojka po mom mišljenju, možda sam sve krivo protumačio i doveo nju u neprijatnu situaciju - priznao je Car.
Ja mogu isto reći da Dalila i sada tebi daje povoda, s obzirom da sad na pitanje nije odgovorila da nije zaljubljena u tebe - zaključio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam problem sama sa sobom, ne mogu da lažem ljude i da pričam nešto što nije. Umorila sam se od priče, svuda pričam o ovome. Izgubljena sam totalno, upoznajem neku novu sebe. Nije kriv Filip, kriva sam i ja u nekim situacijama, zar je važno ko je kriv? Važno je šta ja osećam. Ne mogu više da gledam šta je fer prema kome, ne interesuje me to. Niko nije video kako sam se ja sinoć osećala, prvi Dejan, ako gledamo tako. Mene ne zanimaju zadrugari, zanima me moj život, ne želim više da trčim, neka mene pitaju zašto ja plačem i kako je meni. Takođe upoznajem novog Dejana, možda mi samo treba prostora, možda sam ja najgora, ne zanima me šta će izaći, ne želim da se osećam kao žena u okovima. Nisam ja ta koja je problem, ima tu još problema. Ja sam Dejanu prešla preko nečega što mene i dalje tišti - rasplakala se Dalila.
Ja ću se totalno skloniti iz ove situacije, jer ja tu nisam nešto bitan - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga