AKTUELNO

Otkrio kako stoje stvari!

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'', kod Kendija i Pande na RED televiziji, gost je bivši zadrugar Anđelo Ranković, koji je govorio o svim aktuelnostima iz ''Zadruge 5'', ali na samom početku se osvrnuo na svoje poznanstvo sa unukom i bratancem Pabla Eskobara.

Foto: Red TV

Upoznao sam porodicu Eskobar, i bratanca. To su rođeni bratanac i unuk Pabla Eskobara. Oduševio se jer znam španski jezik. Dao sam mu broj telefona, čuli smo se, išli u njihov muzej, vozili smo se u Pablovom blindiranom džipu, u njegovoj kući smo bili, neverovatno. Čujemo se bukvalno svaki dan, rekao mi je da sledeći put ne tražim hotel, već da odem kod njih. Ugostiću ih ovde - priča Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo se i na svoje poznanstvo sa Stefanom Mihićem:

Čini mi se da su devojke spremnije na sve, nego u odnosu na prošlu godinu. Poznajem Mihića, upoznali smo se na Zakintosu, ali nismo nešto dobri drugari. Javio mi se kada sam bio u Dubaiju, ali nismo se družili nešto. On poseduje agenciju za VIP hosting. Svaki lokal koji smo želeli da uđemo, on je završavao. Mislim da je Mihić za rijaliti top, da li je ispravan ili ne, nisam analizirao. Bitno je da se vrti priča, ako želiš da ideš do kraja - zaključio je Ranković.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.