AKTUELNO

Ovo je obeležilo prošlu noć u Zadruzi!

Voditelj Milan Milošević sinoć je na velelepnom imanju imao puno posla. Od samog početka emisije Izbor potrčka i Pretres nedelje, mnoge stvari su se otkrile, a ovonedeljni vođa Martina Petrović je rešila da razotkrije pojednine odnose u Beloj kući.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Milan Milošević je ušao u Belu kuću i na samom startu obavestio MC Damira da je kažnjen dvonedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Naime, Damiro je gađao flašicom Dina Dizdarevića nakon sukoba koji su imali oko namirnica koje je trebalo Damiro da kupi Dinu i pojedinim zadruagrima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga povela se tema o podeli budžeta ovondeljnog vođe. Pojedini zadrugari su osuđivali Martinu, dok su je ostali branili.

Usledilo je Izbor potrčka. Martina je na samom starti podigla više parova, a onda šokirla sve svojim izborom:

Foto: TV Pink Printscreen

Milica i Ante neka ustanu, Sandra i Marko, Mima i Petar, Nevena i Matora, Vanja i Gruja. Neka sednu Petar i Mima prvo, kao i Marko i Sandra, Milica i Ante neka sednu, neka svi sednu i neka ustanu Dalila i Car - odlučila je Martina.
Čula sam neki trač, želim da vidim šta će se desiti u izolaciji, o čemu će pričati... Mislim da će se neke stvari saznati - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car su bili iznenađeni ovim izborom, a onda je Martina izabrala Đoleta Kralja za omiljenog zadrugara.

Nakon što je ovonedeljni vođa Martina Petrović, izabrala portčke i omiljenu osobu. Počeo je "Pretres nedelje". Prva tema na preteresu bila je famozni ljubavni četvorugao Zadruge . Naime, Sandra Čaprić je morala da objasni situaciju vezanu za Dejana Dragojevića. Mnogi zadrugari, pa čak i Dalila su primetili da je Sandra bacila oko na Dejana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je to poricala, pa je otkrila o čemu se tu radi, ali Dalila i pojedni zadrugari joj nisu verovali.

Zadrugari su konstatno komentarisali odnos Dejana i Dalile, većina je osuđivala Dejana i Sandru Čaprić, sve dok Lepi Mića i Fran Pujas nisu ustali i rekli da Dalila i Filip Car igraju igru.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu ustao je Mesnur Ajdarpašić i porokomentarisao kako je Sandra i njega gledala:

Meni je neprijatno zbog njih dvoje. Ne sladim se uopšte, čak mi je i teško. Car nije stopirao bezveze prekinuo odnos sa Čaprićevom. Sandra jeste bila prgava zato je i zahladneo odnos i nije bila toliko lojalna. Išla je preko njegove reči, par osoba je rekla da ona i u mene gleda i da je to očigledno. Neću da prebacim priču, samo želim da objasnim to Sandrino ponašanje. Dejan trpi već tri sezone, Dalila se nabacivala, imala neke čudne odnose. Sada pokušava da mu izmami pažnju, kao da je željna ljubavi, pažnje i to da on izljubomoriše. Mislim da to nije sviđanje, mislim da nema to nikakve veze. Ništa on to ne bi prokockao zbog Sandre. Jedino je možda želeo da dokaže Dalili ilustrativno kako i ona može da se oseća. Sandra jeste flert, to je iskreno. Video sam kada je bila u odnosu sa Carem, njemu je smetalo mnogo toga. Čak mi je i Milica jednom zamerila razgovor sa Sandrom, rekla mi je da vidi kako ona mene gleda i sa kojom namerom. Verujem da bi ona bila spremna da rasturi brak - govorio je Mensur

Foto: TV Pink Printscreen

Kod Sandre ima dosta toga što mi smeta, slušao sam Mensura. Što se tiče Sandre, ne treba niko da te napada, ja sam mnogo gori. Jesi radila loše stvari ali ja to sve znam. Svestan sam svega sve vidim. Jesi flertljiva si i meni to ne odgovara, da li si ti takva ili nisi ne znam. Malo me čudi Dejanova reakcija, nisam ja nešto pametan, ali mi je baš neobičan. Čudno mi je da se tako ponaša. Ne mogu da krivim nju kada sam mnogo puta neispravniji od nje i ja joj suditi ne mogu. l Ne bih voleo da se napada toliko. Ne volim ni ono što sam video malo Dino, pa ja, pa malo Mensur, pa malo sada Dejan, pa tako u krug. Sve sam ja video - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je nakon toga saopštio zadrugarima da je Osman Karić prokomentarisao kako Dalila i Car napadaju Dejana i Sandru kako bi skrenuli priče sa sebe. Stefan Karić je podržao svog oca i on je ubeđen da je ta priča realna.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je sve vreme govorio kako voli Dalilu i kako joj veruje, pa je čak i sebe okrivio što joj je dozvolio da se druži sa ljudima, jer su se pokrenule priče. Sa druge strane Fran i dalje govori da je to igra Cara i Dalile koji se preko Dejana i Sandre "peru",

Naredna tema bila je raskid Filipa Cara i Sandre Čaprić. Sandra je zadrugarima isprićala koji je razlog raskida:

Prolazimo jedno pored drugog kao pored turkog groblja, mimoilazimo se. Čekala sam i dala vreme da mi se posveti i rekla sam sve šta mi smeta. Primetila sam da je non stop sa svima nasmejan, a kad je sa mnom non stop je tužan, nikakav. Lomila sam se da li da pustim ili da prekinem. Pitala sam ga da li treba da uđem u vezu i da budem nesrećna. Dolazi situacija da se ljubimo a on skače i udara vrata, ja sam i šokirana i razočarana. Kad smo se muvali sve je bilo simpatično i lepo, a kad smo ozvaničili vezu kao da se sve srušilo. Nisam htela da izgubim njegovo prisustvo ali opet nisam mogla da trpim sve to - odgovorila je Čaprićeva.
Znate kakav sam, meni nekad vazduh smeta, a ne da čujem kako ona nekoga gleda, pa ja bih zidove srušio. Mina je kalibar žene koji mi ne odgovara, pa sam tako reagovao. Sandra je drugi tip pa sam bio drugačiji. Mina je što se tiče prošlosti katastrofa i onda se budi u meni revolt. Kad je prihvatiš takvu kakva jeste a ona ti nešto još prigovori. Ja sam u ovaj odnos uneo zgradu, a ona labelo. Znaš kakve bi probleme imao sa Majom posle i što je najgore sa punim pravom. Svidela mi se iskreno, razmišljao sam ili ću ući u vezu i reći da mi treba vremena i ja jednostavno nisam mogao da se ponašam. Nešto me je sastavilo - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna tema je bila odnos Sandre Rešić i Marka Osmakčića. Naime, Sandra je otkrila šta joj smeta kod Marka i pred svima se osvrnula na njegov odnos sa Stanijom Dobrojević, pa je čak i rekla kako se ona oseća kao da je u vezi sa njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nizali su se komentari zadrugara vezani za taj odnos koji nisu prijali ni Marku, ni Sandri.

Nakon pretresa, Fran Pujas, Ante Baždarić i Sandra Čaprić su se osamili van Bele kuće i razgovaraju o aktuelnoj temi ljubavnog četvorougla Sandre, Cara, Dalile i Dejana Dragojevića. Fran je tešio Sandru zbog cele priče, pa joj otkrio da se ne uzrujava jer je ona deo priče kojom se Car i Dalila brane od toga da su zaljubljeni jedno u drugo, potovo Dalila u Cara.

Filip i Dalila su nakon svega završili zajedno u izolaciji. Oni su prvo sredili prostor gde će spavati ove nedelje, a nakon toga malo popričali o pojedinim temama.

Danas nas u Zadruzi očekuje dolazak Gordane Goce Džehverović, pozantije kako Mama Džehva, koja će sa novim vođom obići velelepono imanje, a nakon toga podeliti poslove zadruagrima za ovu nedelju.

Sve to pratite na TV Pink, a vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs

Autor: N.B.

#Zadruga