AKTUELNO

Progovorila o svemu.

U toku je emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom delu Zadruge, a njemu se pridružila Anđela Đueričić koja se progovoriti o svim problemima koje ima sa Matejom Matijevićem, ali i o njihovom raskidu koji se desio pre samo par dana.

Puče ljubav sa Matejom kako se to desilo? - pitao je voditelj.
Preozbiljno je shvatio iako sam se izvinila za svoj postupak. Kažu da su se skupile sitnice. Ja sam se složila, a tražila sam samo objašnjenje koje su to sitnice. Došli smo do zaključka da je najbolje da ostanemo drugovi, stvarno to mislim. Jesmo pričali, ali nismo uspeli da dođemo do zajedničkog rešenja i zaključka. On je taj koji je odbio da pronađe zajednički jezik i ja sam rekla okej, ostajemo drugovi. Ne znam da li će on nešto drugo reći, ali je stvarno tako bilo - govorila je Anđela.
Smatraš li sebe krivom za ovakav iskod vaše veze? - upitao je Darko.
On je meni rekao da je on shvatio da ja želim da se dogovorim šta ćemo reći, neka je pogrešno shvatio. Došli smo na to da je morala da se desi svaša, jer kad neko raskine i ne objasni ti koji su stvarni razlozi, ja želim da znam. Ja mogu da izbacim osobu u životu kao da se nije desila - odogovirla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad kažeš tri godine ,jel l' misliš otkad se desila porodična tragedija? - upitao je Darko.
Tako je. Ona je dobio priliku da uđe u moj život. Pokušavala sam nekako da mu približim, čak sam i danima bila nervozna, osamnjivala sam se, znala sam da se nešto dešava i da će to nešto da se čuje, a onaj ko treba da zna ne zna - rekla je ona.
Da li msiliš da si sebi načinila medveđu uslugu što nsii rekla da se radi o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio tvoj brat? To je nažalost tragičan događaj, ti nisi mogla da utičeš i da biraš da će se to desiti - dodao je Darko Tanasijević.
Meni je bilo bitno da ne podelim sa njima, nisam osoboa od poverenja. ja nisam ušla zbog tužne priče. Mislim da komentarišu i u nedomici su, mnoge je to zaintrigiralo. Ja se jesam snašla ovde, ali se nisam opustila, ne mogu da se opustim. Otkad se potegla tema oko svega, meni je od te noći malo pao kamen sa srca jer znam da je to jedina tema koja mene može da dotakne, da se zaledim i da ne znam šta da kažem. Više se družim sa ljudima i osećam se malo lakše. Nadam se da ću moći skroz da se opustim, uvek mi prija razgovor sa tobom, imaš pozitivnu energiju - pričala je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga