AKTUELNO

Iskren!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Stefan Kandić Kendi i Jelena Pešić ugostili su bivše zadrugare, mladi bračni par Alena i Maju Hadrović.

Foto: RED TV

Bivši zadrugar je prokomentarisao odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, njegovo učešće u ovoj sezoni, flertovanje sa mnogim devojkama i naravno ljubav sa Majom Marinković.

Sa Janjušem nisama stigao da se čujem, znate da sam se sa jako malo ljudi čuo uopšte. Nas je svašta snašlo, trudnoća. venčanje, Majina trudnoća, kupovima stana, tako da nisam imao prilike ni sa svojim prijateljima da se vidim. Dobar je za sada, ali videćemo ako Maja uđe kako će da bude. Što se tiče Deniz, oni se kao šale, ali mislim da mu se sviđa, ne bi mogao da se pipka baš sa svakom a da mu nije simpatična. Ali generalno, mislim da mu se ni jedna ozbiljno ne dopada, mislim da se samo zeza i da će biti sa Majom. Marinkovićeva je u prethodnoj sezoni imala na dva metra imala odnose sa drugim muškarcem tako da mislim da bi oprostio sve pa i ovo sa Carem. Maja je blesava luda i jako dobra duša, ali ako je spreman da pređe preko toga, zašto ne bi i preko Filipa. Iskreno, mene toliko boli ku*ac za sve, ja to sve gledam kao na jedan šou ili neku seriju - izjavio je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga