AKTUELNO

Sve se saznaje!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem je Marko Osmakčić ogovara Anđelu Đuričič i Mateju Matijevića, jer smatra da se foliraju oboje. Voditelj Milan Milošević je nakon toga dao reč  Anđeli:

Pozdrav svima od izopačene tetkice, kako me je nazvao Marko. Meni nije jasno što ja ovom momku upadam u oči. Marko, kažeš da sam ti ja iritantna, a ovamo komentarišeš Mateju, sa druge strane ja uopšte nisam ljubomorna i kompleksaš. On čuje ono što želi da čuje, ali ja niakda ne bih moglda da imam odnos sa njim. Meni je ovo katastrofa, ja ovakvog fana nikada nisam imala - rekal je Anđela.
Tu ispada kao da ja napadam ovu devojku, ali nigde nema početak, Mene su Isko i par njih forsirali da pričam o njoj, a meni nije bilo lako kada sam skontao kako se ponaša. Oni su komentarisali kako Marijana nije prava cura, nego Anđela, a ja sam objasno da nije ona cvećka - rekao je Marko.
Ti si drska i bezobrazna, i to je užasno - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ruku na srce ti si ispao veća tetka od nje - rekao je Mateja.
Jesam, ali bilo je dosadno i zato se sada sve vidi, ja sam pričao kako bi meni bila čar da je osvojim jer me ja zvala seljakom -obajsnio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ispao gora tetkica od nje, i vidi se da je on takav. MIlane štoi se tiče ove priče, mi smo pričali, ali glupa mi je tema da sam ja lažni zet - obajsno je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga