AKTUELNO

O njima bruji cela kuća!

Nakon kratke pauze, zadrugari su želeli da prokomentarišu aktuelnu "trojku" koju čine Stanija Dobrojević, Sandra Rešić i Marko Osmakčić:

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je zaljubljen u Staniju, da je ona slobodna, pucalo bi sve. Kakva Sandra Rešić, njegov osmeh govori više od hiljadu reči - rekao je Bane.
Stalno čujem da je Stanija prepreka između Sandre i mene, a ona je sve to i ubrzala. Sigurno bih ja Sandri prišao, ali ovo što ona govori, da je pustimo, da ona ne zna da se nosi sa pritiskom, da je to smara... Ja to razumem, sa svoje strane ću reći da ću se truditi da radim sve kako treba. Neću ni da dosađujem sa pažnjom, međutim, još ću ovo reći. Sandra jeste jaka, ima gard i sve, ali ja smatram da je u ljubavnim odnosima jako studljiva, kao devojčica od 156 godina, zato ne silim i ne žurim. Poklonio sam joj pažnju i ona zna da mi se sviđa. Ne bi valjalo da je u ovom momentu više pažnje - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, očekivala bih i ja da se moj dečko malo odvaja od te drugarice. Možda mi ne bi smetalo u početku, ali kasnije sigurno - prokomentarisala je Stanija.
Juče smo čuli da ga je savetovala da sačeka ulazak Maje Marinković, ona očigledno ne želi najbolje za njega, nego samo želi da ga odgurne od sebe, ne može uporediti Maju i Sandru - rekao je Fran.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga