AKTUELNO

Od voljene Marine Tucaković, koja je posle duge i teške bolesti preminula pre tačno sedam dana, danas se opraštaju članovi porodice i najuži krug prijatelja.

Na Novo groblje u Beogradu, gde će Marina biti sahranjena, prvi je stigao njen suprug Aleksandar Radulović Futa u pratnji kume Marijane Petrović, koja je Tucakovićevoj bila najbolja prijateljica preko trideset godina.

Foto: Pink.rs

Nedugo zatim, na groblje je sav u crnom došao i Marinin sin Milan Laća Radulović, koji je ispred kapele primio saučešća okupljenih, a potom je ušao unutra, gde se već nalazi Marinin kovčeg prekriven ružama.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Iako je Laća zamolio Marinine kolege, saradnike i poštovaoce njenog rada da se uzdrže od dolaska na sahranu, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, oni najbliži su ipak došli na groblje, kako bi se od nje oprostili i ispratili na večni počinak.

Opelu prisustvuju Jelena i Žika iz grupe "Zana", kojoj je Marina napisala neke od najvećih hitova, ali i pevač Danijel Pavlović, Marinin dugogodišnji blizak prijatelj.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Na sahranu su došli i proslavljeni Oliver Mandić, kao i popularni folk pevač Saša Matić. Obojici je Marina napisala mnoštvo hitova.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: Pink.rs

Na Marinin ispraćaj na večni počinak stigao je i direktor CEBEF-a Damir Handanović.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs

#Marina Tucaković