AKTUELNO

Ovo je obeležilo prošlu noć u Zadruzi!

Ponedeljak veče u rijalitiju Zadruga otkrilo je prava lica mnogih zadrugara. Ulazak voditelja Milana Miloševića slutio je na burnu noć, a ovonedeljni vođa Ante Baždarić imao je pravo da bira svoje potrčke i omiljenju osobu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Sam početak emisije bio je buran. Milan je dozvolio zadrugarima da komentarišu podelu budžeta vođe, i tom prilikom je Mensur Ajdarpašić napao Anta, zamerivši mu male budžete koje su dobili on i njegova devojaka Milica Veselinović.

Opravdano je što nisam dobio veliki budžet, ali je on imao neki kul odnos sa ovom devojkom (Milicom), nije trebalo da onako u startu postupi, da kvari taj odnos ili gurao u kanal osobu koja se njemu sviđa. Mislim da to nije potez pravog muškarca. Mislim da si njoj više zla pokušao naneti, nego ona tebi. Ti si pao u svačijim očima. Meni se lično ne dopada njegovo ponašanje, sve mi je džiberski, ima manire sa ulice. Nema on snagu da mi kaže sve, nema samopouzdanja da sve to iznese - komentarisao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su osudili Menura zbog takvog ponašanja, pa su mu Dalila Dragojević i Sandra Rešić rekle da svi znaju kako je Milica reagovala na budžet koji je dobila.

Međutim bilo je i zadrugara koji su osudili Anta zbog čudne podele budžeta.

Milan je nakon toga tražio da se otkrije ko je uzeo budžet Deniz Dejm. Deniz je otkrila kako se ona osećala nakon što je saznala da joj je ukraden budžet. Bane Đokić je priznao da je on uzeo budžet i rekao da je Dalila učestvovala u tome.

Foto: TV Pink Printscreen

U raspravu oko budžeta,umešala se i Aleksandra Subotić. Ona je krenula da vređa Deniz koja joj nije ostala dužna. Njih dve su ušle u žestoku raspravu.

Nakon toga, počeo je Izbor potrčka. Ante Baždarić izabran je za ovonedeljnog vođu, a on je odlučio da se poigra sa zadrugarima prilikom izbora potrčaka i omiljene osobe:

Neka ustane Olga, Dino. Neka se digne i Gruja, Bakša, Stefan, neka ustane i Vanja Rašova, Mensur, neka ga prati i Milica. Neka sedne Gruja, da ne stoji puno, može sesti i Olga, Dino isto može, može i Bakša, Milica i Mensur su potrčci - odlučio je Ante.
Meni ovo ne znači ništa, neću svakako nikoga da služim - prokomentarisao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su očekivali drugačiji ishod. Svi su mislili da će Ante da stavi Mensura i Irmu Sejranić za potrčke, ali je on odlučuio drugačije.

Ante je nakon toga birao omiljenu osobu. On je izbrao svog prijatelja Petra Vasića, a nakon njegovog izbora, Mensur je potkačio vođu jednim komentariom.

Nakon toga je počeo Pretres nedelje. Milan Milošević je otkrio zadrugarima da je tutulu najuobraženije zadrugara poneo po glasovima publike, Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Većina zadrugara se složila sa tim, pa čaki i njegova supruga Dalila:

Ja se često svađam sa njim iako se to ne vidi. Često smo u sukobu jer ume na taj način da iskaže to što misli. Kad smo se upoznali bio je drugačiji totalno, vremenom je pokupio neke moje osobine a ja njegove. Kao da smo se malo zamenili. Kad je ušao u sukob sa Ivanom, videla sam da je ozbiljno i smirila sam ga, nisam za fizičke kontakte. Ima tu dozu prepotentnosti i mene to nervira iskreno. I ja sam rekla da treba da se druži sa nekim, ali opet je za to u pravu, što se ne vezuje. Neće da se zbliži, da ne bi posle imao problem u komentarisanju kada dođe do toga, da se ljudi ne bi vređali - govorila je Dalila.

Dejan je nakon komentara ustao i obratio se gledaocima koji su ga izglasali:

Slagao bih kad bih rekao da mi ne prija. To je narod koji je preljubnicu doveo do petog mesta, meni ova reakcija odgovara, ja ću uvek biti isti. Ja ne volim svoje snimke da gledam, pozvan sam u rijaliti da dajem svoj sud, takav sam-kakav sam - prokomentarisao je Dejan kratko.

Nakon toga, Milan je saopštio zadrugarima da je najuobraženija zadrugarka Aleksandra Subotić. Marko Janjušević Janjuš je prvi komentarisao da jeste Aleksandra najuobraženija, a njemu su se pridružili i Ivan Radosavljević Beli i Irma. Aleksandra nije mogda da trpi njihove komentare pa se sve vreme svađala sa njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Tema na pretresu koja se potegla bila je ondos Stefana Mihića i Mie Jovanović. Milan je zamolio Lepog Miću da prokomentariše, ali mu Mihić nije dao da priča, jer kako on kaže, Mića nije merodavan.

Foto: TV Pink Printscreen

Olga Margitić je u više navrata provocirala Mihića i dovodila ga do tačke pucanja zbog odnosa sa Miom koji je on hteo da završi, ali nikako nije mogao. Jedini dobar komentar mu je dala Dalila:

Ja sam od samog početka imala najlepše mišljenje o Stefanu, razumem ga, on se brzo veže za ljude. Ima specifičan način izražavanja, ne priča istim jezikom, pa nekad mora da se spusti na njihov nivo. On je toliko inteligentan, da je na granici ludila. Mia je devojka koja je bila u nekim porocima, kao i on, tako da su se pronašli i po tom pitanju. Oni su njega uzeli ovde kao predmet sprdnje i to Miji ne odgovara, ona želi da on bude alfa i taj koji dominira. Ona smatra da je on trenutno predmet sprdnje, ali treba biti dovoljno pametna da se ne stopi sa ljudima ovde. Njegov problem jeste što je on stvarno zaljubljen u nju. Sve njene drugarice će shvatiti da ovaj momak nije premet sprdnje, pa će trčati za njim, a možda je Miji tada biti kasno, čim su one tu, Mia se udalji od njega - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mihića je iz takta izbacio komentar Dejana Dragojevića koji je otrkio da smatra da je Stefan pravi glumac koji juri kadar. Stefan je nakon toga dobio napad panike, pa je nakon toga krenuo da traži izlaz iz Zadruge, Mia je pokušavala da ga smiri, ali je Olga sve vreme dolivala "ulje na vatru"

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku večeri kometnarisan je i odnos Olge Margitić i Dina Dizdarevića. Zadrugari su osudili Olgu zbog laganja da nije imala ništa sa Dinom, pa se otkrio da je i Marko Osmakčić imao slično iskustvo kao i Dino sa Olgom.

Sandra Čapić i Filip Car su uplovili u vezu, i završili zajedno u krevetu. Njih dvoje se nisu odvajali i ljubili se sve vreme.

Danas nas na programu Zadruge očekuju mnoga iznenađenja, a sami zadrugari nisu svesni ko će ih posetiti u toku dana, zato pratite TV Pink, i sve vesti o Zadruzi čitajte na portalu Pink.rs

Autor: N.B.

#Zadruga