AKTUELNO

Bilo je svega!

Nedelja, kao i svaka druga, poznata je po tome što neko od nominovanih učesnika mora napustiti velelepno imanje u Šimanovcima.

Naime, veče je započeto pismom Velikog šefa u kojem on daje jedan jako ozbiljan i zahtevan zadatak Stefanu Mihiću.

Dragi zadrugari, pred vama je specijalan zadatak. Tacnije, ovog puta ce jedan od vas morati da se potrudi vise od svih ostalih, a vi cete samo morati da pazljivo slusate i pratite njegova uputstva i savete. Tokom prethodne noci ste kaznjeni smanjenjem budzeta od 1000 dinara za ovu nedelju, ali smo odlucili da vam pruzimo priliku da ovaj novac povratite. Naime, jedan od vas ce tokom ovog zadatka biti glavna figura ali od svih vas zavisi da li cete biti uspesni. Stefan Mihic, veliki govornik i motivator, ce vec od sutra ujutro biti na svom velikom zadatku. Na njemu je da tokom svakog dana sve do cetvrtka odrzi sto vise motivacionih govora, a na vama samo da pratite njegova uputstva i slusate, postujete i sprovodite u delo njegove savete. U diskoteci ce biti postavljena govornica, Stefan je taj koji ce odredjivati koliko je dnevno govora potrebno, koliko ce oni trajati, kakav ce biti njihov sadrzaj i kada ce se odrzavati. A na svima vama je da im prisustvujete, da ih pazljivo slusate, kao da i da se nakon svakog motivacionog govora ponasate u skladu sa savetima koje ste od Stefana dobili. Stefan tokom ovih govora ima pravo i da svojim pitanjima ukljuci koga zeli u debate ukoliko misli da je to potrebno, a vi ste obavezni da ucestvujete. Tacnije samo od njega zavisi kako ce ovi motivacioni govori izgledati, kakve ce im biti teme i sta ce i na koji nacin govoriti. On je taj koji sve mora osmisliti i sprovesti u delo. Ukoliko Stefan bude kvalitetno obavio ovaj zadatak i ukoliko svi vi budete ucestvovali, saradjivali i na kraju krajeva ako zaista budete motivisani onim sto vam govori, u cetvrtak cete dobiti ono sto ste izgubili od budzeta a prodavnica ce i tog dana biti otvorena - glasilo je pismo Velikog šefa.

Nakon što je Stefanu Mihiću poveren ovakav zadatak, on je ušao u sukob sa svojom, tada bivšom devojkom, Mijom Jovanović. Sukob su ispratili zadrugari koji su u tom momentu bili prisutni, ali i Olga Margitić koja je prisustvovala celoj svađi i Mihićevom uslovljavanju Mije. Celokupnom monologu koji je održao Miji, pridružio se i Marko Janjušević Janjuš koji je imao da ih upita samo jedno.

Mia, od sutra više nema pipkanja sa muškarcima, to je prvo, nema udaranja po du*etu, jer ko drugim jamu kopa, sam u nju upada - rekao je Stefan.
Da li ste se pomirili? - pitao je Janjuš.
Nismo, od toga zavisi. Hajde da pričamo, Mia, sve ću ti objasniti. Više nema sprdnje prema meni. Ili ćeš da poštuješ... Hajde, idi sad, idi pričaj. Tebi sam prešao preko nekih stvari koje inače ne opraštam. Mia, ja sam tebe skontao odavno, nama treba ljubavni terapeut, ja sam prema tebi bio korektan - ponovo se iznervirao Mihić.

Nakon što je Filip Car javno i zvanično raskinuo sa Majom Marinković, zbog svog prisnijeg odnosa sa Sandrom Čaprić, ona je bila prvi sagovornik Darka Tanasijevića i u tom razgovoru otrkila u kakvom je zapravo odnosu sa Filipom Carem, pa je tom prilikom i razotkrila brojne misterije tog odnosa.

Da, nego sam se ja iznenadila sinoć, jer to nisam znala. Krenuli smo da se družimo, odgovarala nam je energija. Ja se i u spoljnom svetu više družim sa muškarcima, ne preferiram žensko društvo, ne vole ni one mene. Videli smo na izboru za Miss, presela mi je ta kruna. Bane nam jer dodelio čast da idemo u izolaciju, emocije su se dogodile, ja nisam bila svesna toga, nisam ni planirala to. On me je cmakao po ceo dan, u obraz, glavu, ruku... Kad se desio poljubac, kad je bila ona tuča u kući između Mihića i onog dečka Peleta, Car je iskoristio priliku, gledao je u kamere. Ima on te neke svoje štekove od prošle godine. Tad su se desile emocije. A taj poljubac je bio na blic, glupost... - otkrila je Čaprićeva.
Koliko ti se Car sviđa i koliko bi volela da uđete u vezu? - pitao je Darko.
Ne znam koliko sam spremna na vezu i ne znam koliko će breme to da nosi... Kod mene se dešavaju slučajno stvari, ja sam žena od trenutka. Ovo moje je daleko od zaljubljivanja, ovo je sviđanje i prijanje energije. On je pažljiv prema meni. U izolaciji je dva dana, a razmišlja šta ću ja da jedem. Meni prija, vodi računa o meni, poljubi me za laku noć. Kao da imamo po 15 godina, to mi je simpatično... Ja vidim da je njemu loše, da mu je glava na šesto strana, da ima teret, nisam htela da mu stajem na muku. Razumem da mu je teško, ima nerazjašnjen odnos sa Majom u glavi. Pustila sam ga da odmori u izolaciji da popriča sa sobom, isto sam i ja. Nisam ni ja spremna za vezu sada, nije ni on. Ali treba da pustimo sve na rileks i da vreme radi za nas. Ja nisam neko ko čega nekoga, niti treba da čekam. Ako se desi nešto, desiće se spontano kao taj poljubac. Ne pita se samo on. Koči me nešto. Pitao me je da se premestim u krevet do njega, ne znam da li je to pametno. Zbunjena sam u tom odnosu, ne znam šta on misli, šta ja mislim, on mi daje smernice da se ovde meri sve sto puta više... - ispričala je pevačica.

Nakon razgovora sa Darkom Tanasijevićem, Sandra Čaprić porazgovarala je sa Milicom Veselinović i Mensurom Ajdarpašićem, koji je savetovao da ne bude u vezi sa Filipom Carem, kao i šta treba da radi.

Znaš šta znači deset meseci? Vidiš šta se u jednom danu sve desi, možeš da nakačiš jedan džak na leđa! Dug je period pred tobom, uključi mozak i razmišljaj! Znaš kakve su osobe ovde i o kakvim se ljudima radi. Razmišljaj šta ti treba, a šta ne - savetovao ju je Mensur.
Sve si u pravu, znam šta si mi rekao - potvrdila je Sandra.
Ostani dosledna sebi - dodao je Ajdarpašić.

Sledeći Darkov sagovornik bio je Filip Car. On je u intervjuu sa Darkom otkrio kako ga je privukla Sandra Čaprić, kao i šta ga koči da sluša svoje srce i uđe u nešto konkretno sa Sandrom.

Spontano se desilo. Video sam da ove godine u kući ima devojaka koje bi mi se svidele, ali bi kasnije sa njima bilo problema. Odlučio sam da me ništa ne zanima jer sam ušao zauzet. Krio sam to, hteo sam da sačuvam privatnost sa Majom, ali video sam da je prejaka tenzija, nisam hteo da stvaram misteriju, priznao sam. Nekako, kad sam gledao ove devojke, Sandra se izdvaja. Fizički je tip devojke koja mi se sviđa, koja bi mi se svidela i spolja, po karakteru i ponašanju se odvaja od drugih. Ja sam emotivno labilan, koliko god nisam ravnodušan prema Maji, u mislima mi je i u srcu, odlučio sam da se zbližim sa Sandrom, očigledno mi je to bilo potrebno - ispričao je Car.
Šta te koči da slušaš svoje srce i uđeš u nešto konkretno sa Sandrom? - nastavio je Tanasijević.
I danas sam čitao Majinu čestitku, gde mi je napisala da ne padam na provokacije, razmišljao sam da je možda i dalje uz mene, da je spremna možda da mi oprosti... Gotovo sam siguran da se naljutila i da je u drugom odnosu. A i kad bi mi oprostila, kad bismo započeli ponovo odnos, bilo bi ljubomore i ljutnje, tražila bi savršenstvo od mene. Nije mi svejedno, ne mogu da kažem da mi Maja nije u glavi... - rekao je Filip.

Miki Đuričić, Bane Čolak i Aleksandar Saša Todorović odlučili su da se zabave i našale sa nominovanom Oljom Vampiricom. Naime, Miki je osmislio šalu u kojoj je trebalo da Sale glumac veri Olju i time joj kaže da joj je to karta spasa. Mateja Matijević je u celoj ovoj šali, dobio ulogu Drveta koje je navodno predložilo tu veridbu.

Slušaj, sad ćeš ovo odneti Olji i reći joj da je ovo njena karta spasa! - rekao je Miki, nakon čega su otišli do Drveta koje je predložilo veridbu:
Bilo bi lepo da se vas dvoje verite ovde! - predložilo je Drvo.
Da li želiš da se udaš za mene? - pitao je Sale Olju.
Oduvek sam to želela - pristala je Olja.

Treći Darkov sagovornik bila je maloletna Milica Veselinović koja je u razgovoru sa Darkom govorila o sukobu sa Dragojevićima,  problemima u vezi sa Mensurom Ajdarpašićem, sve češćim napadima i osudama svojih cimera kao i da li je porede sa Mensurovom bivšom devojkom, Minom Vrbaški.

Sve oči zadrugara su uprte u tebe i Mensura, šta ti najteže pada? - pitao je Darko.
Svesna sam svega. Mi smo otvorili sezonu što se tiče ljubavi, tu je dosta negativnih kometnara. Ja imam 17 godina, onda jer je Mensur u pitanju, napadaju me da je to zbog kadra. Ja nisam ni znala ko je, nisam ulazila na njegov Instagram, ne znam ni kako izgleda. Gledala sam šta mi je izlazilo, prvo nešto o njemu mi je bilo kad ga je brat pozvao. Znala sam ko je Mensur, ali ne više od toga. Ima dosta negativnih komentara, ali meni je bitno da se mi držimo i da nas to ne pogađa. Kao što je on par puta rekao: "Ne dam na Milicu", okej, ne dam i ja na njega. Tad su još više krenuli. Ja sam mu rekla da je najbolje da ne ulazimo u te konflikte. Neka im vreme dokaže, videće kroz narednih par mesec, dva, tri kako funkcioniše naša veza. Uverićemo sebe, pa i ostale, to je tako - odgovorila je ona.
I dalje te ljudi porede sa Minom - govorio je Tanasijević.
Ja nju nisam upoznala da bih znala kakva je osobe. Ja sam komentarisala njene postupke koji su iza nje, ja ni u jednom trenutku nisam bila takva. Što se toga tiče, većina to upoređuje, ja smatram da nemamo sličnosti. Ja znam koliko se ona borila za tu ljubav, za njih dvoje, sve to stoji, to poštujem, ali sad, smatram da ne mogu da budem nikome slična. Ne mogu da budem kao ona ili on... Ja sam ja, ti si ti, to je to. Ja ne mogu da budem kao ostali. Ja sam ja i to je to - rekla je Milica.

Naredni zadrugar, koji je analizirao sve odnose u Beloj kući u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem, bio je muž Dalile Dragojević, Dejan Dragojević. On je otkrio detalje rasprave sa svojom suprugom, u kakvim je odnosima sa Markom Janjuševićem Janjušem kao i kako komentariše postupke Nikole Grujića.

Pretpostavljam da si se naoštrio za sledeću nedelju. Hajde da pričamo o svemu što se do sada dešavalo. Dalila i ti ste imali neke rasprave na temu ljubomore - krenuo je Darko.
Ona je ljubomornija, mene nekad neke stvari iznerviraju. Ona nije navikla da ja budem ljubomoran. Ono što mi je prećutala da joj je Car dao kompliment. Nije to bila neka velika stvar, da mora da dođe, da skače i to. Nego sam se začudio što mi nije rekla. Iznenadio sam se. Npr. da sam došao ovde i ti me to pitao, ja bih rekao da ne verujem da je to istina, jer mi nije rekla. Ja svima tumačim sve, svaki korak, grešku i sad npr. da se meni desi neka greška, da me unazadi dva, tri koraka, da dođemo do toga da nas komentarišu. Sad nam već to uzimaju kao parametar za nešto da komentarišu. A da je neka rekla za mene tako... Ta situacija što je bila sa Magdalenom, ništa specijalno. Kad se vidi snimak, već vidiš da će da bude neki problem, kako se spremaju da komentarišu. Ali ona je takva, ljubomorna, posesivna, ja sam se je takvu zavoleo. Tu je bila ljubomorna bez razloga. Pogrešno je bilo protumačeno sve - ispričao je Dejan.
Hajde da komentarišemo ostale situacije. U kakvim si odnosima sa Janjušem? - pitao je Darko.
Sad smo okej, ja sam im rekao da moram da ih komentarišem. Koliko god bio neko dobar sa mnom, a uglavnom nisam dobar ni sa njim, ja moram da komentarišem. On se našao uvređenim kad sam mu rekao da je kralj beskućnik. Sad je neko prećutno primirje. Ja sam rekao da je Janjušev odnos sa Carem iskreniji nego sve veze koji su imali. Vidi se da žale zbog prijateljstva, ali i kupuju mir. Zakopavaju ratne sekire. Pokušavaju da izbalansiraju, ali su kao na benzinu, čim neko baci šibicu, tu plane - odgovorio je Dejan.

Opštu pometnju na velelpnom imanju napravila je Aleksandra Kostadinović koja je shvatila da joj je neko ukrao hranu, pa je tom prilikom vikala na sve pa i na svoju pirjateljicu Emiliju Velemir.

Svima da bude jasno, ne možete se igrati sa hranom! Ja ne moram da jedem, kao što nisam jela ni juče, nego sam podelila hleb! - vikala je Aleksandra.
A zašto meni vičeš? - pitala je Emilija, na šta joj je Aleksandra odgovorila da viče zbog toga što joj se ona smejala u lice.

Sledeći Darkovi sagovornici bili su Mateja Matijević i Anđela Đuričić, koji su prokomentarisali aktuelnu situaciju sa Franom Pujasom. Anđela je tom prilikom dobila pitanje da li poređenje sa Tarom smatra za uvredu ili pohvali, na šta se odmah ogradila i dodala:

Poseban je akcenat je stavljen zbog toga što si ti rekla Franu da ćete imati problem - rekao je Darko.
Prvenstveno je bilo to moje razmišljanje, da ako nije videla ništa strašno u tome, nije imala potrebu da mi kaže. Ali je ona opterećena rijaliti stvarima, meri da ne napravi neku grešku, naročito prema meni, želela je da budem upućen u sve. Ja nisam video tu situaciju sa Franom, ne mogu ništa da kažem. Znajući kakav je Anđelin i moj odnos i Franov i moj odnos, mogu da budem siguran da tu nema ničega. Sa Franom se družim najnormalnije. Od 0 do 100 kopka me 10 posto da vidim to. Voleo bih samo da vidim to, da vidim o čemu se priča - dodao je Mateja.
Anđela, zadrugari su komentarisali da se Tari i tebi karakteri dosta poklapaju. Da li to gledaš kao neku uvredu ili pohvalno? - pitao je Darko.
Ja sam pratila rijaliti, ne stidim se. Nisam ispratila sve, ali dosta stvari znam, znam kako se ponašala. Ja smatram da nemamo sličnosti u ponašanju. Možda imamo neke karakterne osobine, da ćemo da ustanemo i kažemo sve u lice, da se posvađamo. To je jedina slična osobina. Sad, ona je malo bahatija, to je stvarno istina. Ja nisam bahata, ja sam drčna. Ja imam granicu do koje idem, koju ne prelazim. Ona ima malo naglije i žustrije rekacije - istakla je Anđela.

Nakon što su Mateja i Anđela otvorili dušu o svojoj vezi, sedmi zadrugar koji je u razgovoru sa Darkom Tanasijević otkrio detalje sukoba sa Deniz Dejm, kako komentariše optužbe zadrugara koji joj poručuju da nema pravo da morališe, kao ni da glumi udatu ženu, kad to nije, kao i koje devojke po njenom mišljenju prospiaju lažni moral, bila je Aleksandra Subotić.

Deniz i ti ne prestajete da ratujete, kako je došlo do toga? - pitao je Darko.
Ona je nesigurna, iskompleksirana i ljubomorna. Ne samo na mene, na veći broj devojaka. Meni je ona lepa, jeste da ima ta dva metra, ali lepo izgleda, ali ubija je nesigurnost. Lične frustracije pokušava da nadomesti tako što ponižava druge. Ceo dan ide za mnom kao luda Nasta i kroz zube mi priča da sam seljanka. Svađa sa Deniz mi je kao da se svađam sa nekim iz prvog razreda osnovne škole. Nisko i jadno, udarila mi je na roditelje. Svi imamo neke narodne psovke koje vezujemo za roditelje, verovatno je očekivala neku žustru reakciju. Ja nikoga ovde ne cenim, čast izuzecima, tako da neće dobiti reakciju. Osobe sa jadnim životima ne mogu da me uvrede, oni su kao hejteri sa društvenih mreža, one iskompleksirane babe krupne koje mi pričaju da sam ružna - istakla je Aleksandra, pa se osvrnula na komentare zadrugara da nije udata žena:
Ja nisam zvanično u braku, ali sam muškarcu sa kojim živim rodila dete, to je kruna. Ja bih volela da imam taj papir, zašto da ne, to mi je jako lepo. To što se nisam udala do sada, ne znači da se neću udati. Rekla sam da ću da napravim svadbu na Kanarskim ostrvima, jer znam da ih to boli. Kad sam bila u prethodnoj vezi, govorili su mi da sam jadna, da me ne vodi nigde. Kad sam našla Petra, počeli su da pričaju da sam lažna bogatašica. On ima svoj posao i svoje, a ja bih volela i da imam svoje. Što ne bih imala svoj posao? Moj partner bi bio srećan čovek. Što se Janjuša tiče, on nije cenio svoju porodicu, indirektno mi se nabacuje, kao da će da me smuva do kraja rijalitija. Ja svog muža ne bih prevarila. Ljudi ovde glume pojam o stvarnosti. Ne znam kako tog Janjuša nije sramota da priča na tu temu sa ženom kad zna da imam malu bebu. On nema pojma o moralu. Upao mi je namerno u toalet, zna da sam udata na neki način! Ukrao mi je čokoladice, mislim da hoće da se nakači na mene zbog neke priče - govorila je Subotićeva.

Dok su se zadrugari spremali za intrigantne intervjue sa Darkom Tanasijevićem, Stefan Krstović pokušao je da osvoji Deniz Dejm. Naime, njemu se tom prilikom nije dopao način na koji ga je tretirala, pa je ušao u raspravu sa njom.

Da li su ti muškarci tražili da ti budu robovi? - pitala je Lorna.
Da, uvek. Ali u liftu nisam probala nikad - priznala je Deniz.
Nisi? Naravno, kad niko ne može da te uhvati stojeći - našalio se Stefan.

Osmi zadrugar koji je otkrio detalje odnosa sa Vanjom Rašovom, kao i kako komentariše njen odnos sa Nikolom Grujićem, bio je Mc Damiro.

Na neki način osećam nešto, ali nije to zaljubljenost. Moje emocije su iskrene. Nervoza, tenzija su ovde, sa njom sam pronašao neki mir, pričali, družili se, meni je bilo lepo sa njom. Ne mogu reći da sam se zaljubio... Ali mi je prijala. Devojka ne zna da kuva, ne zna da napravi jaja, na mene se oslonila - govorio je Damiro.
Kako komentarišeš njen odnos sa Grujom? - pitao je Darko.
Za mene je to bolesno. Car i ja smo uleteli u "Amneziju" večeras, on je ležao, ona bila pored, mi smo se šokirali. Koliko je on loš, toliko je i ona. Ima čovek dvoje dece, u braku je, za mene je to dno dna. Ona je moja drugarica, sve sam gledao sa strane, bio sam šokiran one noći u kazinu na žurki. Onda se dešava krevet, spavaju zajedno, ujutru ustajem, ruke su im ispod pokrivača, držala je ruke ispod pokrivača. Gruja zna šta radi. Ja sam sa njom pričao na tu temu, ona meni kao priča da joj se ide kući kao. A onda je podivljala, izgleda da se zacopala u Gruju, a i on u nju. Vidim kako se gledaju. A sa druge strane, meni priča: "Ne znam šta bih uradila kad bi ti otišao". Ja sam od 16. do 30. godine bio sa svojom ženom. Bio sam razočaran. Onda uđeš u ovaj prostor i iskreno želiš da nađeš nekog, prirodno je, da sebi olakšaš boravak, da ti bude lepo. Ovde je teško kada si sam. Ali sam imao neki odbrambeni sistem u sebi kojom sam joj stavio do znanja da nema ništa od nas, onda je krenula meni to isto da radi. Sto posto je tako. Ja mislim da to radi jer je povređena sa moje strane. Ali ja nisam ništa loše mislio, imam taj odbrambeni mehanizam - istakao je zadrugar.

Sandi Kojić je neko ko veći deo svog slobodnog vremena provodi u ekonomskom dvorištu, a večeras je, sa Davorom Lazićem, zajedno proveo vreme u njemu. Sandi je, tom prilikom, ogolio dušu Davoru i kroz suze govori o svojoj životnoj priči koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Kad gledaš kako ova Mia govori o roditeljima... - plakao je Sandi.
Da, vidiš kako se ove životinje međusobno poštuju. Biće sve dobro. Koliko je godina ona imala? - govorio je Davor.
Mama? 60. Ona je bila dobro i onda taj rak... I otišla - pričao je Sandi.

Viktorija Mitrović bila je deveta zadrugarka koja je protekle noći imala razgovor sa Darkom Tanasijevićem. Tom prilikom, Viki je prokomentarisala odnos svog zeta Nikole Grujića sa njihovom cimerkom Vanjom Rašovom.

Iskreno, kad je Bakša ušla, prvo mi je bilo malo sumnjivo, mislila sam da je iskoristila priču kao kartu za ulazak, to je na tome ostalo. Ona na žurki, ja sam mu prišla i rekla da ne treba to da radi. Meni se to ne sviđa. Blamira sebe, blamira ženu kod kuće. Rekla sam da će se pokazati njegovo lice kad bude popio. To što pokazuje na žurkama, to je on zapravo. On je stariji, on treba meni da ukazuje na greške, a ne ja njemu. Vanja je slobodna, šta nju briga, on je kriv za to. Pratim već dva, tri dana, namerno ga zezam. U prolazu je pita nešto, ja ga pitam što to radi... On posle svega treba da beži od nje. On ne beži, onda je stvarno zaljubljen ili nešto. Sigurno će se roditi iz toga nešto - smatra Viki.

Ona je takođe otkrila da li su ona i Mia Jovanović, koju je Viki podstakla da progovri o svojoj teškoj priči i o tome kako je silovana, jedna drugoj podrška:

Jesmo. Ja sedim sa svima, svuda se družim. Sednem malo ovde, malo tamo, sad sam kao kamera neka. Vidim da se ona pomirila sa Stefanom danas. Kad je pričala ono sa mnom, od šoka svog je nisam ni skroz saslušala. Ja ću joj biti podrška. Mislim da je to ostavilo posledice na nju, ali ja dosta izgledam stabilnije od nje. Da mi se desilo tako nešto kao njoj, ja ne bih htela da pokrećem tako nešto ako bih ostavljala prostora... Možda je ona bila i zaljubljena u njega, rekla da je popila... On je nju svesno iskoristio, ali ona to nije znala, slutila. Samim tim što to nije prijavila, što njeni roditelji nisu saznali ko je ta osoba, nije zatvorila tu priču - istakla je Mitrovićka.

Deseti, a ujedno i poslednji zadrugar, sa kojim je Darko vodio razgovor bio je Stefan Mihić. On je ovom prilikom otkrio kako se oseća povodom zadatka koji mu je dodeljen, kao i o čemu je tačno pričao sa Mijom.

Osećam se jako čudno, 21 dan kako smo ovde u ovom fenomenalnom projektu. Zahvalio bih se Velikom šefu na poverenju, to je težak zadatak, ne može svako da se odazove izazovu i uradi ga na pravi način. Imaćemo različite teme, snalaženje u kući, tumačenje snova, mnogi ljudi od nas nemaju snove u kući, a to je sve podsvest. Biće poučno, čovek se uči dok je živ, svakim danom ima nove pohode i izazove. Svi se radujemo tome. Poslednja tri četiri dana imam dobar odnos sa zadrugarima, za divno čudo. Mislim da su me skapirali da sam drugačiji, malo sam čudniji, unikat kako kaže pesma Sandre Čaprić, pozdravljam je ovim putem. Možda nije bio oduševljen Mensur. Reaguje destruktivno na svaku situaciju koja nije okrenuta njemu. Ima dosta kompleksa viših vrednosti, koji su neosnovani. Ima tu nestabilnost, vrlo je mlad, ovde ispoljava frustracije kroz komplekse koje ima - rekao je Stefan.

Kada mu je Darko postavio pitanje o čemu je pričao sa Mijom, Mihić je imao da kaže:

Ja sam jako emotivan, dupli Strelac, ona je Rak, emotivna, ali zbog tih nekih situacija koje je imala je zatvorenijeg tipa, više je volela da provodi brže vreme sa momcima, ja nisam takav tip. Igrom slučaja, ona se vodila čoporativnim mišljenjem kad sam ja bio protiv cele kuće, nije imala svoj stav, to je bilo ružno. Ja sam nju ostavio, ali je zapravo ona ostavila mene. Ja dugo nisam bio ovoliko zaljubljen, brzo se desilo, stvarno ne znam kako. Sve moje suze su bile jer sam bio odbačen od nje, a i jer je stvorila krug ljudi koji me vređaju. To je bilo jako ružno sa njene strane. Visina, oči i osmeh su nešto što je neprocenjivo za mene. Ja sam visok momak, uz mene ide visoka devojka. Oči su ogledalo duše, njena duša je dobra, u dubini duše. Imala je mnogo trauma i frustracija. Ona se teško veže, a to je jako nezahvalno prema osobi koja se ovako veže kao ja. Irma, Olga i Ana Spasojević su me ovih dana vređale, a ja ne znam koji je razlog što su se okrenule u moju korist. Promenile su se sve 4, sve su mi prišle i rekle da su pogrešile. To se desilo u prethodna dva dana - pričao je Stefan.

Nakon što je obavio razgovor sa deset zadrugara i ujedno otkrio šta oni misle i kako komentarišu odnose u kući i ljubavne odnose koji krase ovo velelepno imanje u Šimanovcima, bilo je vreme da Darko Tanasijević obavesti zadrugre koja su pravila igre Velikog šefa, pre nego što zvanično proglasi ko zauvek napušta Belu kuću.

Ove nedelje, nominovani učesnici su bili Filip Car i Olja Ajnfalt poznatija kao Olja Vampirica.

Darko ih je poveo do palate "Milenija", kako bi im objasnio pravila igre Velikog šefa. Oni su morali da uz pomoć obruča i kanapa uhvate što više lopti i ubace ih u korpe ispred sebe.

Nakon što je Olja Vampirica odnela pobedu u ovoj igri, Darko je saopštio da je Olja osvojila samo 2% glasova i da će morati da napusti "Zadrugu", dok je Car osvojio 98% glasova gledalaca.

Nakon emisije ''Izbacivanje'' počela je tradicionala ''Igra Istine'' Lepog Miće. Tom prilikom u ovoj igri, Mića je otrkio razne afere ali i raskrinkao mnoga prijateljstva.

Sale Luks, otkrio je kako je molio Sanju Grujić da joj gleda u gole grudi, i da joj za tu uslugu da cigarete, na šta je ona, kako tvrdi, pristala.

Sanja, dokle idu tvoja moralna načela, kad si zbog pakle cigarete pokazala si*e? - pitao je Mića.
To nije istina, neka ustane Sale i prizna da li je to istina! - vikala je Sanja.
Tebe sam molio da gledam golu za pljuge. Imam svedoke - otkrio je Sale Luks.

Pošto je zadrugare šokiralo priznanje Saleta Luksa, Lepi Mića nastavio je sa razotkrivanjem, pa je ovoga puta nastala opšta pometnja oko toga koje zadrugarke su delile Stefana Krstovića Krleta. On na ovu temu nije želeo da komentariše, pa je ostavio prostora da mogu zadrugari da prokomentarišu.

Pitanje za Krleta: Koje devojke si je*ao? - pitao je Mića.
Pristao bih da ne jedem ni tri dana, ali ne bih priznao. Neka bude pod znakom pitanja - rekao je Stefan.

Na ovu temu se javila Milena Šarac Mima za reč, pa je rekla kako misli da je Krle imao odnose sa Marijanom Zonjić koja se svim snagam od ovoga ograđivala i branila.

Znam da poznaje Marijanu, Mia je tu, zato sam nabrojala njih dve, znam da su bile neke priče - nastavila je Mima.
Ja sa ovim momkom nisam imala ništa više od prijateljstva! - pravdala se Zonjićeva.

Igra istine ove nedelje nije mogla da protekne bez skandala, pa je i ove noći reagovalo obezbeđenje kada je došlo do sukoba Mateje Matijevića i Marka Osmakčića. Naime, Anđela Đuričić, Mateja i Marko su se prvo verbalno sukobili u spavaćoj sobi, pa je sukob eksalirao za crnim stolom u toku ove igre.

Ona kaže samo ono što kamere žele da čuju, sve lažno predstavlja, drčna je i bezobrazna, nema samokritiku, uvek ima opravdanje za sve, to je takva osoba. Glumi da je svetica, bezgrešna, izveštačena je i izopačena, Staniji sam to rekao od prvog dana! Sad je tu Mateja... On traži takvu curu, da se perfektno predstavi. Da sam ja to želeo, mogao bih glumiti moralistu, mene takva žena ne zanima - govorio je Marko.
Takva žena tebe nije želela - dobacio je Mateja.
Zato ćeš mi popu*iti ku*činu! - vikao je Marko.

Nova drama uzdrmala je zidove Bele kuće. Stefan Mihić je shvatio da je bio do sada samo rijaliti igračka Mije Jovanović, pa je tom prilikom došao u sukob sa Lepim Mićom, što je vrlo brzo eskaliralo.

Zašto se ti smeješ meni u facu? Zato što sam rijaliti igračka, to ti je smešno?! - vikao je Stefan.
Pu*aču ku*ca u Dubaiju! Narkomanu! - govorio je Mića.
Mića joj ne da da priča sa mnom - žalio se Stefan.

Nakon više razogovora, pomirenja i svađanja, Stefan Mihić i Mia Jovanović osamili su se ispod trema i nastavili konverzaciju na temu njihovog odnosa. Stefan je, sve vreme, pokušavao da joj objasni kako im drugi ne žele dobro.

Devojko, ti treba da ideš na psihijatriju! Oni pokušavaju da te odbiju od mene, zato što radiš to što radiš! Što si došla u moj krevet? Šta hoćeš? - govorio je Stefan.
Dalila i Dejan su mi rekli da su te videli s brijačem - rekla je Mia.
Hajde da pričamo, ali nećemo biti zajedno, u Boga se kunem! Neću da budem ničija rijaliti igra - nastavio je Stefan.

Ubrzo nakon razgovora, došlo je i do konačnog pomirenja između ovo dvoje mladih zadrugara, a kako će funkcionisati njihov odnos i onijedno s drugim ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Ž.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga