AKTUELNO

Nije ga štedeo!

Naredni takmičari sa kojima je voditelj Darko Tanasijević večeras obavio intervju bili su Anđela Đuričić i Mateja Matijević, koji su otvorili dušu o svojoj vezi.

Ovo dešavanje sa Franom je unelo crv sumnje, šta se desilo? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se upoznala sa Matejom kad i sa Franom, uspostavila se drugarska energija, od početka imamo taj drugarski odnos. Što se mene tiče, mi smo na žurkama samo igrali uvek, ja sam vesela, uvek igram. Nas petoro je ostalo da ispoštujemo žurku do kraja. Fran se našao pored mene, išla je neka pesma, ništa nije bilo strašno, zagrlio me je i poljubio u obraz - odgovorila je Anđela.
Poseban je akcenat je stavljen zbog toga što si ti rekla Franu da ćete imati problem - rekao je Darko.
Prvenstveno je bilo to moje razmišljanje, da ako nije videla ništa strašno u tome, nije imala potrebu da mi kaže. Ali je ona opterećena rijaliti stvarima, meri da ne napravi neku grešku, naročito prema meni, želela je da budem upućen u sve. Ja nisam video tu situaciju sa Franom, ne mogu ništa da kažem. Znajući kakav je Anđelin i moj odnos i Franov i moj odnos, mogu da budem siguran da tu nema ničega. Sa Franom se družim najnormalnije. Od 0 do 100 kopka me 10 posto da vidim to. Voleo bih samo da vidim to, da vidim o čemu se priča - dodao je Mateja.
Zbog čega si onako izdramio kad si dobio pitanje da uporediš Taru i Anđelu? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam pojma zašto, nemam pojma... Ne pada mi teško da pričam o Tari, samo mislim da nema potrebe. Izbegavam da govorim o tome, preko glave mi je, hoću da ne razgovarom o tome, ne želim da živim u prošlosti - rekao je Mateja.
Anđela, zadrugari su komentarisali da se Tari i tebi karakteri dosta poklapaju. Da li to gledaš kao neku uvredu ili pohvalno? - pitao je Darko.
Ja sam pratila rijaliti, ne stidim se. Nisam ispratila sve, ali dosta stvari znam, znam kako se ponašala. Ja smatram da nemamo sličnosti u ponašanju. Možda imamo neke karakterne osobine, da ćemo da ustanemo i kažemo sve u lice, da se posvađamo. To je jedina slična osobina. Sad, ona je malo bahatija, to je stvarno istina. Ja nisam bahata, ja sam drčna. Ja imam granicu do koje idem, koju ne prelazim. Ona ima malo naglije i žustrije rekacije - istakla je Anđela.
Marko Osmakčić vas posebno komentariše. Anđela, za tebe je rekao da si lažna svetica i da hoćeš da se predstaviš kao čista, neukaljana, a da Mateja glumi idealnog zeta - otkrio je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam čula. Ja nemam specijalno mišljenje o njemu. Ne razmišljam o njemu, ne znam zašto nas povezuju - govorila je Anđela.
Po tim pitanjima i povezivanjima, ona sa svim hoće, samo sa mnom neće, to mi je hit. Zašto sa mnom neće - našalio se Mateja, pa nastavio:
Da kažem nešto, evo uzeću npr. Milicu i Mensura. Ja da uzmem da pričam po imanju kako me ona stalno gleda, prati, odmah sam ja sam startovao priču. Ja sam siguran da meni Marko ne želi dobro. Svi su Anđelu navodili kao devojku za primer, sad niko. Naravno da je ljubomoran na mene. Sedi sa Stanijom, njen je potrčko, Sanja ga je oladila, ne znam šta je uradio... I onda će on meni da priča... - poručio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anđela Đuričić

#Fran Pujas

#Mateja Matijević